Filmek

Legjobb filmek 2012-től 2012-ig

Saját filmes lista készítése
#38041

dráma | thriller | vígjáték

Beatle egy magányos lány, aki elutasítja, hogy a társadalom szabályai szerint éljen. Mindössze pszichológusával és egy sztriptíztáncos örömlánnyal ápol kapcsolatot. Azonban élete... több»

Nailed
#38042

NA Nailed  (2015)

romantikus | vígjáték

Alice Eckle (Jessica Biel) egy átlagos, kissé naiv kisvárosi pincérnő. Egy nap az élete fenekestül felfordul, miután egy szerencsétlen incidenst követően egy szög marad a fejében,... több»

Byrd and the Bees
#38043

romantikus | vígjáték

Egy rögtönzött skóciai utazás során a küszködő író, Rebecca Byrd egy különleges, romantikus történet közepébe csöppen. több»

Visszatérés a Holdra: Másodpercek az érkezésig
#38044

dokumentum

Mérnökök és tudósok számolják vissza az utolsó pillanatokat a világ első magánfinanszírozású Hold-küldetéséig. Sikerül vajon a stabil landolás? több»

Virtuózok _ Múltidéző
#38045

zenés

Magyarország első és egyetlen klasszikus zenei tehetségkutató műsora, a Virtuózok 2014-ben debütált, és hamarosan már a negyedik széria szereplői kerülnek a képernyőre. Az előző... több»

La nuit est là
#38046

dráma | rövidfilm

Férje három évvel ezelőtti meggyilkolása óta Jeanne élete kezd egyre csendesebben és nyugodtabban telni egy szigeten. több»

MüpArt Classic - Elina Garanča áriaestje
#38047

zenés

A világhírű lett származású mezzoszoprán idén adott önálló áriaestet a Budapesti Tavaszi Fesztiválon. Az esten francia és orosz operarészletek hangzottak el, a második részben... több»

Rendező: Gémes Katalin

A Bermuda-háromszög cápái
#38048

dokumentum

A „Bermuda-háromszög” név hallatán leginkább furcsa, megmagyarázhatatlan balesetek és nyomtalanul eltűnt hajók és repülőgépek jutnak az eszünkbe. Pedig egy további, legalább... több»

A Halálzónán túl: Harc az ebolával
#38049

dokumentum

2014-ben több mint 11 ezer ember életét oltotta ki a történelem eddigi legsúlyosabb ebolajárványa. Most, 2019-ben a kór újra támad. Elég felkészültek vagyunk hozzá, hogy... több»

Úszó otthonom
#38051

dokumentum

Úszó otthonom című sorozat olyan családok kalandjait követi nyomon, akik tökéletes vízparti otthonról álmodnak - olyan, lenyűgöző házakról, amelyek a vízen úsznak. A sorozat... több»

Az inka lázadás csontvázai
#38052

dokumentum

Miként zajlottak az Inka Birodalom végnapjai? Hogyan, milyen fegyverekkel győzték le az őslakos indiánokat a hódító spanyolok? És milyen körülmények között esett az első lőtt seb... több»

Van feljebb
#38053

NA Van feljebb  (2019)

játékfilm

Két jelölt érkezik egy 26 emeletes irodaház földszinti recepciójára: a huszonéves Cintia (Kőszegi Mária) kiskosztümben, és a középkorú, testes János (Széles László) parókában,... több»

#38054

dráma

Egy vak művész felemelkedése és bukása, akinek rendkívüli adottsága van, hogy élethű portrékat készítsen pusztán emberi hangok után, és aki televízós hírességé válik. Egy... több»

Late Night Gaming
#38055

A számítógépes játékok térhódítása mostanra egyértelmű, világszerte nézők milliói követik nap mint nap online felületeken a játékokkal kapcsolatos adásokat. Legyen szó akár... több»

Eötvös Loránd Kutatási Hálózat Ökológiai Kutatóközpont Balatoni Limnológiai Intézete
#38056

dokumentum

1927. szeptember 5-én kezdte meg működését a Klebelsberg Kuno szorgalmazására alapított Magyar Biológiai Kutatóintézet, az MTA Balatoni Limnológiai Kutatóintézetének elődje. Az... több»

Rendező: Kántor Zoltán

A thai mentőakció
#38057

dokumentum

Thaiföld északi részén egy messzi barlangban rekedt iskolai focicsapat és a barlangi mentők szívszorító története, akiknek hihetetlen versenyt kellett futniuk az idővel. több»

Földünk titkos története
#38058

dokumentum

Földünk története 4,5 milliárd évvel ezelőtt kezdődött, és persze a folyamat ma is tart. Neves geológusok kalauzolnak végig a mai világunk legaktívabb földtani helyszínekre. több»

Amerika leghalálosabb cápái
#38059

dokumentum

Az USA partjait mosó vizekben 170-nél is több cápafaj él, ám ezeknek csak a töredékéről bizonyosodott be, hogy valaha emberre támadtak. Ezzel együtt nincs biztonságban az, aki itt a... több»

#38060

horror | musical | vígjáték

Egy nőnek elege lesz erőszakos férjéből, és megöli őt. Azonban elégedetlen azzal, ahogyan a férfi meghal, ezért egy feltámasztó klinika segítségével újra életri kelteti a... több»