Filmek

Legjobb filmek 2011-től 2019-ig

Saját filmes lista készítése
Kakehashi: A Portrait of Chef Nobuo Fukuda
#39321

Egy japán séf portréja, aki konyhaművészetével összeköti Japánt és a világ többi részét. több»

#39322

dráma

A film azokat a bonyolult emberi kapcsolatokat hivatott bemutatni, amik egy bűnbanda tévesen megvádolt egykori tagja, valamint az ő ártatlanságát bizonyítani vágyók között alakul ki. több»

#39323

NA The Trouble  (2020)

vígjáték

Egy lecsúszott korábbi gyermekszínész, Billy Mack keserédes története, aki egy kutyával osztja meg mindennapjait. több»

Without You I'm Nothing
#39324

dráma

A film története szerint egy problémás drogdíler és egy merész sztriptíztáncos vad viszonyba kezd, amely a drogokon, a hazugságokon és a vad szexen alapul. több»

Rendező: Robin Bain

Szereplők: Dolph Lundgren, Robin Bain

#39325

rövidfilm

Max

2020 tavasza, Finnország a koronavírus-járvány idején. Hét finn filmrendező egy-egy rövidfilmet készített, bemutatva azt, az emberek hogyan élték meg a COVID-19 világjárvány okozta... több»

Exchanged
#39326

NA Exchanged  (2018)

thriller

A film története szerint egy Európába került amerikai cserediák rájön, hogy az őt fogadó család tagjai terroristák. több»

Rendező: Geoffrey Haley

Szereplők: Tony Revolori

#39327

akció

Egy csapat főiskolás egy iskolai projekten dolgozik, azonban véletlenül jóval nagyobb eredményt érnek el, mint amire számítottak.

Black Lion
#39328

dráma

A film Carlos Mavroleon történetét meséli el, aki a Harvardon tanult, és egy közel százmillió dollár értékű vállalkozást épített fel. Élete során rengeteg mindent véghezvitt,... több»

#39329

akció | családi | dráma | zenés

Egy fiatal nashville-i nő álmait egy régi családi ellenség kezdi fenyegetni.

#39330

dráma

Vérfagyasztó, dokumentarista stílusú film egy szexuális zaklatóról és annak áldozatáról. több»

Crève coeur
#39331

Egy kelet-franciaországi kisváros külterületén áll egy ház, amelyben négy férfi él. Az egyikük teljesen apatikussá válik, szobáról szobára vándorol.

Szabadság, avagy a sasok legendája
#39332

dokumentum

Freedom, vagyis szabadság. Beszédes nevet kapott az a program, amelynek célkitűzése az, hogy Európa legnagyobb madarait, a halászsasokat visszatelepítsék Franciaországba. A halászsasok... több»

Django Lives!
#39333

akció | dráma | krimi

1915-ben az egykori fegyverhős Djangót leszerződtetik, hogy tanácsaival segítse a hollywoodi filmek munkálatait. Az események azonban váratlan fordulatot vesznek, amikor a férfit egy... több»

Battlecreek
#39334

NA Battlecreek  (2015)

dráma

Egy története egy fiatal, tehetséges festőről, aki ritka bőrbetegségben szenved egy gazdaságilag hanyagtól dél-amerikai kisvárosban. A fiú a betegség miatt csak éjszaka merészkedhet... több»

#39335

horror

Egy filmes stáb egy műsoron dolgozva megérkezik egy elhagyatott házba a 90-es években. Azonban valami már várja őket ott, amitől többet kapnak, mint amire felkészültek. több»

#39336

Három összetartó fivér édesanyjuk temetésén szembesül azzal, hogy egyikük törvényen kívüli gyermek, akinek az apja egy náci SS tiszt. A gond csak az, hogy nem tudják melyikük a... több»

#39337

animáció | családi | fantasy | vígjáték

Sabrina félig ember, félig boszorkány, aki kettős életet él átlagos középiskolásként, valamint ezzel egyidejűleg varázslótanoncként. Ám amikor a két világ egymásba... több»

#39338

dráma | krimi | thriller | vígjáték

A nagysikerű Tőrbe ejtve franchise harmadik felvonása benne egy vadonatúj rejtéllyel. több»

Moose Jaws
#39339

NA Moose Jaws  (2016)

(1)

fantasy | horror | thriller | vígjáték

Mint a Cápa (1975), csak egy jávorszarvassal... több»

Burdosház Amerikából
#39340

dokumentum

Az ismeretterjesztő film az amerikába kivándorolt magyarok nyomorúságos életét mutatja be, akik szegényes, ún. burdos-házakban laktak. Így nevezték el a munkások számára épített... több»

Rendező: Zsigmond Dezső