Filmek

Legjobb filmek 2011-től 2019-ig

Saját filmes lista készítése
Ma este gyilkolunk
#39341

krimi

Csányi Sándor rendezői debütálásában egy színész öregotthon lakóit megrázza az intézmény falai között bekövetkezett titokzatos haláleset...  több»

Rendező: Csányi Sándor

#39342

dráma

Egy férfi 35 év után hazatér szülővárosába, és rájön, hogy az emlékei nem teljesen egyeznek a múlt valóságával. több»

#39343

krimi | thriller

Sam és családja egy rosszindulatú nyomozó célpontjává válik. A támadások egyre gyakoribbak lesznek, mindeközben azonban sötét titkok kerülnek a felszínre.

#39344

vígjáték

Sébastien egy ellopott videojáték-konzolt próbál eladni Patricknak, azonban a két fiú hamarosan Franciaország két legkeresettebb bűnözőjévé válik. több»

#39345

NA Verano Rojo  (2015)

horror

A Verano Rojo című horror története négy fiatalról szól, akik Mallorcára érkeznek a nyári szünet idejére, ám a csodás szigeten eltöltött nyaralás hamarosan a legpokolibb... több»

#39346

dokumentum

A film egy bensőséges szépségszalon mindennapjait mutatja be, ez a hely egy non-profit szalon, ahová rehabilitálás alatt álló emberek járnak. A vendégek megosztják egymással... több»

Rendező: Glenn Holsten

Szereplők: Rachel Hollywood Carr

Kormorán koncert
#39347

dokumentum

A 42 éves Kormorán a folk-rock hazai stílusteremtő zenekara, hangzását a gitáralapú rock és a népi, illetve klasszikus hangszerek határozzák meg. A jelenlegi felállásban kilenc éve... több»

#39348

thriller

Egy spanyol csaló filmekbe akar fektetni, hogy elrejtse a kicsalt pénzhez vezető szálakat.

Rendező: Harvey Lowry

#39349

horror

A dokumentumfilm betekintést biztosít a hatalmas siker mögé, ami megrázta a filmvilágot, amikor egy rendező a saját otthonában mindössze 15 000 dollárért leforgatta az első... több»

Kölyök bodybuilderek
#39350

dokumentum

Egyre több serdülőkoron aluli gyermek teszi félre a videójátékokat és mond le az édességekről, hogy inkább a tornaterembe járjon. Íme az ifi testépítők világa. több»

D-nap: Véráldozat a szabadságért
#39351

dokumentum

A filmben szemtanúk és túlélők emlékeznek vissza az 1944-es Overlord hadműveletre _ egy legendás és kulcsfontosságú offenzívára, mely a szövetségesek normadiai partraszállásával... több»

Connection
#39352

NA Connection  (2016)

vígjáték

A Wendy. Zac. Zelda. A Study c. webes szatírasorozat egyik epizódja.

Sporthírek
#39353

NA Sporthírek  (2019)

TV-ben (Eurosport 1, csütörtök 01:33)

Sporthírek. több»

Mary Shelley's Monster
#39354

dráma | életrajzi

Mary Shelley retteg attól, hogy a tudatalattijában rejtőző sötétség a felszínre tör, ezért miközben a Frankenstein című regényén dolgozik, harcba keveredik saját "belső... több»

I Feel Fine
#39355

NA I Feel Fine  (2016)

dráma

1980, Glasgow. A kamasz, drogtól zavarodott elméjű Johnny White alatt megrezeg a léc, amikor a hatóságok egy olyan bűneset elkövetésével vádolják meg, melyben nem bűnös. Egy... több»

#39356

NA Alive  (2020)

horror

Miután Barney egy fertőzés következtében lassan zombivá változik, nővére, Helen kétségbeesetten próbál segítséget keresni. Rátalálnak egy házra, melynek lakója, Dan súlyos... több»

Izraelből szeretettel...
#39357

dokumentum

Magyar Napokat rendeztek az izraeli fővárosban, Tel-Aviv pezsgő életű kikötőjében. Az izraeli magyar kulturális évad eseményei közé illesztett, háromnapos program a magyar... több»

Lépten-nyomon geológia – Megakatasztrófák
#39358

dokumentum

18 millió évvel ezelőtt gyökeres változások kezdődtek a mai Kárpát-medencében. Ez volt Európa legaktívabb vulkáni területe, és a legnagyobb tűzhányók a mai Bükkalján... több»

Rendező: Mosonyi Szabolcs

#39359

fantasy

Egy fiatal művészek által szervezett buli után Lur és Ura a sivatag közepén találják magukat. A két fiatal nő mindent elkövet, hogy hazajusson. Az út során nem csak a céljukhoz, de... több»

Mozart: Varázsfuvola
#39360

zenés

A „német opera” alcímmel ellátott mű ősbemutatója 1791. szeptember 30-án, Bécsben zajlott az opera szövegírója, E. Schikaneder színházában, a Freihaustheaterben. Schikaneder maga... több»