Filmek

Legjobb filmek 2011-től 2019-ig

Saját filmes lista készítése
Álom és szereIem: Inga Lindström: Egy dal Solveignek
#39461

dráma | romantikus

Anders Allström, zeneszerző és zongorist lánya baleset áldozata lesz. A férfi összetört, és nem látja az élet értelmét. Szenvedélye, a zene sem vigasztalja. Lánya halála előtt... több»

#39462

dokumentum

Dokumentumfilm egy ausztráliai madárról, amely állítólag kihalt a 19. század végén.

Rendező: Robert Nugent

7 Pillars
#39463

dráma | sportfilm

Az egykori NBA All-Star játékos, Nasir "Speedy" Sheppard megkapja az újabb és egyben végső esélyét, amivel végérvényesen megváltoztathatja az életét. több»

Just Drive
#39464

thriller

Tony DeFranco egy igazi szupersztár, egy világhírű vállalkozó, aki elérkezett karrierje csúcsára, talán itt a visszavonulás ideje, ám a szakma nem akarja elengedni őt. Pénz... több»

#39465

krimi | misztikus

Három tinédzser egy ásatás nyomaira bukkan, s rövidesen rémisztő és megmagyarázhatatlan események kezdenek történni. Egy titokzatos történelemtanár ered a rejtély nyomába.

#39466

horror | misztikus

Netflix

Egy fiatal férfit váratlan betolakodó tart félelemben, aki emlékezteti őt egy rég elfeledett titkára. több»

Rendező: Metin Gungor

Szereplők: Jack Hudson

Eltűntek nyomában
#39467

dráma

Franz Novak FBI ügynök megment egy elrabolt kislányt, Kit Lannigan-t, majd 15 évvel később felkeresi és meggyőzi, hogy csatlakozzon az újonnan létrehozott, eltűnt személyek... több»

#39468

NA Haunted  (2020)

horror

Rideg bepillantás azoknak az embereknek az élettörténeteibe, akik különös és megrázó természetfeletti jelenségeknek voltak a szemtanúi. több»

Rendező: George Harry Stephenson

Szereplők: Tony Ashley

A bölcsesség kezdete...
#39469

dokumentum

Bodrogra húsz évvel ezelőtt több olyan baptista család érkezett, akik sajátjaik mellett négy-öt örökbefogadott gyermeket is neveltek, majd elkezdték az óvoda és az iskola... több»

Rendező: Bártfai György

#39470

dráma | vígjáték

Egy lusta tininek csak egy éjszakája van befejezni egy nagyobb iskolai beadandó feladatot, amin a jegyei múlnak. Arra kényszerül, hogy a feladatot egy helyi Internetes kávézóban csinálja... több»

Keresztény farsang Nino Machaidzéval (Opera)
#39471

zenés

Első ízben lépett fel Magyarországon a világhírű grúz szoprán, Nino Machaidze 2020. február 22-én, az Opera ünnepi műsorának sztárvendégeként. Az évente megrendezett tematikus... több»

#39472

NA Inferno X  (2022)

akció | kaland

Clyde fivérét hidegvérrel lelövik a maffia emberei, mire Clyde személyes bosszúhadjáratba kezd és meg sem áll, míg el nem kapja X-et. több»

#39473

dokumentum

Arvo Pärt a világ egyik legnépszerűbb, legtöbbet játszott komponistája. A rendhagyó portréfilmben a zeneszerző filozófiai és vallási zene-művészetén túl magánéletének és... több»

Rendező: Dorian Supin

A túszejtő
#39474

játékfilm

Egy városi kék busz pilótája és utasai mintha egymással szembefordított tükörben bámulnának egymásra, amikor pillanatnyi hatalmával visszaélve a buszsofőr fegyvertelenül... több»

Rendező: Balogh Zsolt

Szereplők: Szabó Tünde

Florida, a napfényes állam
#39475

dokumentum

Florida, a napfényes állam. A nyüzsgés mögötti vad oldala híres fajok otthona. De az édennek ára van: Floridának minden évben tomboló erőkkel kell szembenéznie. Ráadásul már a... több»

#39476

animáció | dráma | életrajzi

Egy életrajzi film a neves íróról, Kenneth Grahame-ről, a kultikus A Széljárta Fűzfa meséinek születéséről (The Wind In The Willows), feleségéről, Elspethről, és nyugtalan... több»

Rockenbauer Pál öröksége
#39478

dokumentum

Országos Természet- és Környezetvédelmi Filmnapok 2020. több»

Barátság tanúi – A magyar-kínai diplomáciai kapcsolatok felvételének 70. évfordulója
#39479

dokumentum

2019-ben ünnepeljük a modern kori Kína és Magyarország közötti diplomáciai kapcsolatok 70. évfordulóját. Eme barátság tanúin keresztül éles képet kaphatunk a két nép közötti... több»

#39480

NA Trip  (2022)

horror

Lánya öngyilkossága után egy gyászoló anyát meglátogat egy szokatlan terapeuta, aki egy hallucinogén drogot ajánl, amely lehetővé teszi a halottakkal való kapcsolatfelvételt.