Filmek

Legjobb filmek 2011-től 2019-ig

Saját filmes lista készítése
#39441

NA Reel Rock 7  (2012)

akció | kaland

A hegymászás világának négy legnagyobb története, humorral, szívvel és észbontó akcióval elmesélve. több»

#39442

vígjáték

Miután kizárták a hadseregből, Philip "HAWK" Hawkins biztonsági őrként dolgozik szülővárosában, Santa Muerteben, de az új munkája szinte halálra untatja. Amikor végre kezd... több»

Ízőrzők: Iszkaszentgyörgy
#39443

dokumentum

Iszkaszentgyörgy Székesfehérvártól északnyugati irányban, attól mintegy 10 km-nyire található. Határát északról a Bakony, nyugatról a belőle délre nyúló Iszka-hegy, délről a... több»

Rendező: Móczár István

#39444

dokumentum

A dokumentumfilm-sorozat egy, a speciális olimpiára készülő csapat életét mutatja be.

Álom és szereIem: Inga Lindström: Egy dal Solveignek
#39445

dráma | romantikus

Anders Allström, zeneszerző és zongorist lánya baleset áldozata lesz. A férfi összetört, és nem látja az élet értelmét. Szenvedélye, a zene sem vigasztalja. Lánya halála előtt... több»

#39446

dokumentum

Dokumentumfilm egy ausztráliai madárról, amely állítólag kihalt a 19. század végén.

Rendező: Robert Nugent

7 Pillars
#39447

dráma | sportfilm

Az egykori NBA All-Star játékos, Nasir "Speedy" Sheppard megkapja az újabb és egyben végső esélyét, amivel végérvényesen megváltoztathatja az életét. több»

Just Drive
#39448

thriller

Tony DeFranco egy igazi szupersztár, egy világhírű vállalkozó, aki elérkezett karrierje csúcsára, talán itt a visszavonulás ideje, ám a szakma nem akarja elengedni őt. Pénz... több»

#39449

krimi | misztikus

Három tinédzser egy ásatás nyomaira bukkan, s rövidesen rémisztő és megmagyarázhatatlan események kezdenek történni. Egy titokzatos történelemtanár ered a rejtély nyomába.

Az utolsó bástya
#39450

történelmi

Az utolsó bástya központi története a magyar történelem egyik legfényesebb korszakában, a sorsdöntő nándorfehérvári diadal idején játszódik. Az alkotók a vár hősi védőinek... több»

Rendező: Szász János

#39451

NA Time's Up  (2021)

horror

A tanároknak rendezett szilveszteri buli balul sül el, miután egy váratlan vendég érkezik.

The Lake
#39452

NA The Lake  (2015)

thriller

A tüzes természetű egyedülálló anya, Meredith Hendricks Lake Tahoe csendes városának legjobb rendőre. Amikor a feketepiacon kereskedő Clint kiszabadul a börtönből, furcsa dolgok... több»

#39453

NA 88  (2015)

akció | thriller

Egy fiatal nő érkezik egy út menti étterembe, azonban fogalma sincs, hogy hol van, és hogyan került oda. A történet két párhuzamos idősíkban játszódik, a nőt azonban egy cél... több»

#39454

vígjáték

Harry March, a nyugdíjas író élete felborul, amikor egy multimilliomos elkezd egy villát építeni a csendes Hamptons-szigeti otthonával szemben. Eddig békésen élt beszélő kutyájával,... több»

#39455

NA Ping Pang  (2016)

dráma | rövidfilm | sportfilm | thriller

Egy asztalitenisz-játékos fiatal lány élete új fordulatot vesz, amikor megismerkedik egy kínai bűnözőlánnyal. több»

Kéz a kézben - Down-szindróma
#39456

dokumentum

Szeretet A szeretet a mindenem, Mindenünk a szeretet. De amit szeretünk az az érzelem. Szeretjük, hogy az élet szép. Az életet szeretjük, mert az élet is szeret minket. Az élet egy... több»

#39457

animáció | családi | kaland | sci-fi | vígjáték

Egy szívmelengető történet egy párosról, akik különbözőbbek talán már nem is lehetnének. KC  egy energikus, túlbuzgó robotkutya, míg Marshall egy idős, magának való, valódi... több»

#39458

dráma | háborús | történelmi

A második világháború alatt hét szövetséges katona találkozik egy németek által megszállt falu egyetlen túlélőjével, Elodie-val. A körülményektől összezavart érzelmi... több»

#39459

dokumentum

Impozáns testfelépítése és félelmetes fegyverzete miatt a Tyrannosaurus rexet joggal szokták a dinók királyaként emlegetni. A leletek alapján azonban gyakran még ennek a rettegett... több»

A komáromi hős
#39460

dokumentum

A dokumentumfilm Klapka György honvédtábornok életét dolgozza fel az 1848-49-es szabadságharcban betöltött szerepétől az emigrációban töltött éveken át a kiegyezés utáni... több»

Rendező: Simon Judit