Filmek

Legjobb filmek 2011-től 2019-ig

Saját filmes lista készítése
Space Launch: Vízreszállás
#39461

dokumentum

A NASA és a SpaceX majdnem tíz éve indította el az első legénységi küldetést az USA-ból. Színfalak mögötti felvételek a SpaceX Dragon Capsule vízi landolásáról. több»

Oroszlánkölykök: Királlyá válni
#39462

dokumentum

Mtima egy ambiciózus, ám tapasztalatlan oroszlánkölyök, melynek van egy álma: a vidék legerősebb és legbefolyásosabb ragadozójává válni. Szerencséjére a fivére kiváló... több»

Befogadottak
#39463

dokumentum

A film nem mindennapi sorsokat, történeteket mutat be három család életén keresztül. Rozália Márkot, Martint és Zolikát neveli férjével. Korábban nevelőotthonban dolgozott, ott... több»

Rendező: Lakatos András

Vegyészek a sarkvidéken
#39464

dokumentum

Norvégiában, messze az Északi-sarkkörön túl bújik meg Tromso városa. Itt a nyár alig két hónapig tart, az is sokszor felhős, csapadékos, csípős szelekkel fűszerezve. A környezet... több»

Rendező: Jurkovics Milán

Katie Fforde: A férjem lánya
#39465

romantikus

TV-ben (Izaura TV, csütörtök 01:33)

Ella és Adrian hosszú ideje próbálkoztak azért, hogy közös gyermekük lehessen. Kapcsolatuk megromlik, mikor Adrian számára végül egy fiatalabb lány, Ruby tudja megadni a boldogságot.... több»

#39466

animáció

Egy csapat tudós megpróbál megtalálni egy olyan eszközt, amellyel a Földet békés és boldog bolygóvá tehetik. E célból Lucius Dumbot küldik el egy nagy utazásra.

Húsvét-sziget: Egy civilizáció bukása
#39467

dokumentum

A Húsvét-sziget a Föld egyik legtávolabbi és legnehezebben megközelíthető szárazulata – az ember mégis meghódította, és egy virágzó, gyorsan gyarapodó kultúrát hozott létre... több»

#39468

horror | thriller

Egy eszes tinédzser egy pszichopata fogságába esik, ahol igyekszik összejátszani fogvatartója mentálisan sérült lányával, hogy valahogyan kiszabadulhasson, még mielőtt ő is felkerül... több»

Misszió a Naphoz
#39469

dokumentum

 Parker Solar Probe nevű űrszondát 2018. augusztus 12-én indította útnak a NASA a Nap légkörének tanulmányozására. Ha a szonda a terveknek megfelelően 2018 novemberében valóban... több»

Az illat csodája - Portréfilm Czakó Gábor íróról
#39470

életrajzi

A több műfajban alkotó íróval folytatott beszélgetések során az örök értékek és a keresztényi üzenet közvetítéséhez a mai felszínes, rohanó világban is elszántan ragaszkodó... több»

Rendező: Nagy Anikó-Mária

Gandhi - Harc fegyverek nélkül
#39471

életrajzi

Mohandász Karamcsand Gandhi, akit Mahatmának neveztek, az erőszakmentes ellenállás atyja Indiában, mégis egy hindu fanatikus gyilkolta meg 1948-ban. Mivel sok időt töltött... több»

Albánia vadvilága
#39472

dokumentum

Albánia természetes élőhelyekben és vizekben gazdag ország Dél-Európában. Itt található Európa legöregebb és legfiatalabb tava, valamint a kontinens legtöbb hegye. Sokszínű... több»

#39473

dokumentum

Az OzoneNetwork stábja ezúttal egy igazán titokzatos országba, a mesés Albániába kalauzolja el a nézőket. Az 1990-es évekig némaságba burkolózó Albániáról szinte még ma sem... több»

#39474

rövidfilm

A filmben egy új dal sorsát láthatjuk a stúdióbeli próbáktól a koncertszínpadig.

Rendező: Lance Bangs

Simone Biles útja az olimpiáig
#39475

dokumentum

Az alig 140 cm magas Simone Biles forradalmasította a gimnasztika sportágat. A kezdeti szárnypróbálgatásoktól a győztes 2016-os riói olimpiáig vezető útja különleges, csakúgy, mint... több»

Bauxit expedíció
#39476

dokumentum

Varga Livius, a népszerű zenész, szenvedélyes pecás, amatőr természetbúvár és műsorvezető olyan utazásra indul, ami jobban hasonlít egy Mars küldetésre vagy Holdraszállásra, mint... több»

A nagy cápák titkai
#39477

dokumentum

A film a legerősebb, legnagyobb termetű cápák birodalmába viszi a nézőket. Kik ezek a szuperragadozók? Miért vannak itt, mi a sikerük titka, és miért nőnek ekkorára? több»

A Nagy-Küküllő útja - Életvonal Erdély tenyerén
#39478

dokumentum

A Székelyföldet átszelő Nagy-Küküllő 220 kilométeres szakaszán nem csak a természet változatos és sokszínű, hanem az emberi történelem is. Több nemzetiség történelme,... több»

Rendező: Jakab Ervin

Zenei portré Dubrovay Lászlóról
#39479

életrajzi

A kiváló zeneszerző, Dubrovay László több évtizeden át a Zeneakadémia tanára , a filmben néhány jelentős műve keletkezéstörténetébe is beavatja a nézőt. több»

Rendező: Kisfaludy András

The Mayor: The Age of Riley
#39480

dokumentum | életrajzi | történelmi

A film egy ír demokrata politikusról szól, aki 40 éven keresztül volt Charleston település polgármestere az amerikai délen.

Rendező: Barbara Tranter