Filmek

Legjobb filmek 2011-től 2019-ig

Saját filmes lista készítése
#39481

családi | fantasy | vígjáték

Egy varázslót ereje a múltból napjainkba repíti, így nem marad más hátra, mint hogy újonnan szerzett barátai segítségével visszataláljon a saját idősíkjába. több»

Hannibal: Pride of Carthage
#39482

akció

A Kr.e. második században egy különleges vezetői képességekkel ellátott fekete katona a karthágói sereg élére áll. 11 elefánttal és mintegy hatvanezer katonával történelmet írt,... több»

#39483

horror

Egy sátánista szekta többeket tart fogva, hogy a Krisztus második eljövetele elleni szent háborúra készüljön.

Jane Millen
#39484

NA Jane Millen  (2018)

krimi | thriller

A film története szerint egy veterán rendőrségi nyomozót egy gyilkossági üggyel bíznak meg, ami sokkal több problémát okoz neki, mint gondolta volna. több»

Rendező: Cynthia Mort

Szereplők: Olga Kurylenko

#39485

dráma | misztikus | thriller

Egy nőt nagy öröm éri, mikor megtalálja rég elveszettnek lányát, aki azonban éppen börtönbüntetés elé néz, gyilkosság vádja miatt.

Rendező: Julien Seri

#39486

akció | kaland | thriller

Miután öt évet töltött a Béke Hadtestnél, Naomi hazatér, családja azonban hatalmas veszélyben van. több»

#39487

vígjáték

María José és Alfredo a 20. házassági évfordulójukat készülnek megünnepelni. A gyermekeik elviszik őket abba a szállodába, ahol a nászútjukat töltötték, de egy varázslat miatt... több»

The Lake
#39488

NA The Lake  (2015)

thriller

A tüzes természetű egyedülálló anya, Meredith Hendricks Lake Tahoe csendes városának legjobb rendőre. Amikor a feketepiacon kereskedő Clint kiszabadul a börtönből, furcsa dolgok... több»

#39489

NA 88  (2015)

akció | thriller

Egy fiatal nő érkezik egy út menti étterembe, azonban fogalma sincs, hogy hol van, és hogyan került oda. A történet két párhuzamos idősíkban játszódik, a nőt azonban egy cél... több»

#39490

családi | vígjáték

A szociális rendszer útvesztőiben, az örökbefogadó családok között kallódva egy tinédzser egy napon rádöbben, hogy ő egy tehetős afrikai falu uralkodói posztjának várományosa.... több»

#39491

NA Claw  (2020)

horror

Két jóbarát egy szellemvárosban kénytelen tölteni az éjszakát, ahol egy félelmtes ősi ragadozó szedi áldozatait.

A Challenger-katasztrófa: Végső misszió
#39492

dokumentum

Christa Mcauliffe New Hampshire-i tanárnőt nagy öröm érte az 1980-as évek közepén: több ezer jelentkező közül őrá esett a NASA választása, ő lehetett az első civil, aki... több»

#39493

animáció | családi | kaland | sci-fi | vígjáték

Egy szívmelengető történet egy párosról, akik különbözőbbek talán már nem is lehetnének. KC  egy energikus, túlbuzgó robotkutya, míg Marshall egy idős, magának való, valódi... több»

Én és a depresszió
#39494

dokumentum

Alastair Campbellt leginkább Tony Blair nagy tiszteletnek örvendő PR-osaként ismerik, de a nyilvánosságtól távol bénító depressziós rohamok gyötörték. A terápia és az... több»

#39495

dráma | háborús | történelmi

A második világháború alatt hét szövetséges katona találkozik egy németek által megszállt falu egyetlen túlélőjével, Elodie-val. A körülményektől összezavart érzelmi... több»

#39496

dokumentum

Impozáns testfelépítése és félelmetes fegyverzete miatt a Tyrannosaurus rexet joggal szokták a dinók királyaként emlegetni. A leletek alapján azonban gyakran még ennek a rettegett... több»

Vulkán-cápák
#39497

dokumentum

A vulkánokban és a cápákban számos közös vonás van: például mindkettőt csodáljuk; mindkettőtől félünk; mindketten a természet zabolátlan és megfékezhetetlen erői közé... több»

Egy Bolygó Hét világa - Így készült
#39498

dokumentum

A BBC Earth bemutatja a látványos Hét világ, egy bolygó című sorozatról készült kulisszák mögötti, éleslátó bepillantást. A sorozat a legújabb a BBC-től és Sir David... több»

#39499

életrajzi | kaland | vígjáték

A szeptember 11-i támadadást követően Michael Jackson, Elizabeth Taylor és Marlon Brando elhagyja New Yorkot, és Los Angeles-be indulnak egy kocsival. több»

A csepeli kettős gyilkosság
#39500

dokumentum

A csepeli kettős gyilkosság 2009. január 7-én történt a Csepel-sziget Általános és Szakképző iskolában, ahol megölték Takács József intézményvezetőt és Papp László tanárt. A... több»

Rendező: Géczy Dávid