Filmek

Legjobb filmek 2010-től 2019-ig

Saját filmes lista készítése
Balassagyarmat kincsei
#40821

dokumentum

Horváth Endre grafikus, festőművész műveit a 30 év felettiek jól ismerik, bár kevesen tudják, hogy ő tervezte a jelenlegit megelőző papír 10, 20, 50 és 100 Ft-osokat, valamint a... több»

Rendező: Kontra Mária

Bennünk élő évmilliók
#40822

dokumentum

Miért és hogyan alakult át a Föld az évmilliárdok során? A választ évszázadokon át kutattuk a kanyonokban, a sivatagokban, a tűzhányókban és a hasadékvölgyekben. Ám... több»

Jane Goodall: Mentsük meg a Paradicsom-szigeteket!
#40823

dokumentum

Van három sziget Tanzánia előtt, melyeket nagyon szerethetnek az istenek: egykor gyönyörű partokat és gazdag állatvilágot ajándékoztak nekik, most meg, hogy veszélybe került a... több»

#40824

rövidfilm

A dokumentumfilm motorosok négynapos kalandját mutatja be Alaszka déli vidékein.

Rendező: G. Logan Dellinger

On Her Majesty's Secret Service
#40825

A legendás 007-es ügynök folytatja a vadászatot a Spectre feje után. Ezóttal a Svájci havasokba vezetik a nyomok, ahol felmerül benne a nyugdíja vonulás lehetősége... több»

Sudan, az egyik utolsó orrszarvú
#40826

dokumentum

Sudan az északi szélesszájú rinocéroszok alfajának utolsó hím példánya volt. Miért és hogyan vált az alfaj veszélyeztetetté? Hogy alakult Sudan sorsa? Egy szívbemarkoló és... több»

Valaki vacsorára
#40827

játékfilm | rövidfilm

Egy férfi lakásába vendég érkezik. Valamire készülnek ők ketten, olyasmire, amire mindketten régóta várnak. A céljaik közösek, az okaik különbözők. Félnek egymástól. Örülnek... több»

#40828

NA Delivery  (2017)

rövidfilm | vígjáték

Egy küldönc 30 percen belül akar teljesíteni egy szállítást, de eltéved az épületkomplexumban.

A ragadozók partja
#40829

dokumentum

A ragadozók partja olyan része Afrikának, amit oroszlánok, cápák és más vadállatok uralnak, de mindnek fejet kell hajtani a legnagyobb mester, a parti síkság előtt, ami életet adhat... több»

Rendező: Graeme Duane

Szereplők: Rupert Graves

#40830

akció | horror | kaland

Évek óta tart a harc a vadászok és a vámpírok közt, azonban elékezett az idő egy utolsó epikus összecsapásra, amivel véget érhet a háború.

#40831

NA First Timers  (2018)

(1)

akció | dráma | krimi | rövidfilm | thriller

Három exfegyenc elrabolja egy gazdag ember fiát, mert busás váltságdíjban reménykednek, a tervbe azonban komoly hiba csúszik. több»

#40832

háborús

A film története szerint Jasper Maskelyne, a neves bűvész olyan módon használja fel tudását, hogy az kihatást gyakrolo a második világháborúra és a történelem alakulására... több»

Pulykatámadás!
#40833

dokumentum

Az egy órás, hálaadás-napi különkiadásban különleges házi videókat láthatunk pulykatámadásokról, és meghallgathatjuk a meglepett túlélők beszámolóit. több»

Home Before Dark
#40834

sci-fi

Egy pilóta kényszerleszállást hajt végre egy sivatagborította bolygón, ahol élelem és víz nélkül ragad. Rövidesen a bolygó természetvilágával is meg kell küzdeni, ám ebben egy... több»

Rendező: Ameen Samuel

Szereplők: Brendan Sexton III

Generation Beziehungsunfähig
#40835

vígjáték

Egy férfinak problémái vannak a párkapcsolatokkal, ugyanis képtelen megállapodni. Újabbnál újabb nőkkel randizik, majd eltűnik. A dolgok egészen addig simán mennek, amíg nem... több»

#40836

NA Karen  (2021)

dráma | krimi | thriller

Egy rasszista nő személyes ügyének tekinti, hogy elüldözze a szomszédba költözött fekete házaspárt.

The White Sistas
#40837

dráma

Egy fiatal nő úgy dönt, hogy kolostorba vonul, miután elveszítette szerelmét. több»

Cápák szigete - Vértestvérek
#40838

dokumentum

Nyugat-Ausztrália partjainál a cápakutatók azt vizsgálják, hogy a két nagy fehér cápa felismeri-e egymásban a vérrokont, és keresik-e a másik társaságát. több»

Így készült a Gemini Man
#40839

dokumentum

Bepillantást nyerhetünk a Gemini Man című film kulisszái mögé. több»

The Rapture
#40840

NA The Rapture  (2016)

misztikus

Casper Harrison szemszögéből nézhetünk végig egy misztikus thrillert, melyben a jó és a rossz összecsap, hogy megszerezzék a legszentebb ereklyét, a Sors Lándzsáját. több»