Filmek

Legjobb filmek 2010-től 2019-ig

Saját filmes lista készítése
A Bakony szikláin, hegymászás mindenkinek
#40841

dokumentum

A Bakony egy igazán magyaros középhegységünk. Lankás vonulatai vad szurdokvölgyeket rejtenek - egy felfedezésre váró zárkózott szépség. Ám azt kevesen tudják, hogy e... több»

Katonatörténet
#40842

dokumentum

A film egy személyes történet, amelyben a főszereplő, a Berlinben élő egyetemista lány nagyapja hadifogolynaplója nyomán elindul, hogy felkutassa a II. világháborúban nyugati... több»

#40843

dráma | rövidfilm

Két együtt ebédelő férfi egy komoly témát vitat meg...   több»

Angyaldekameron
#40844

dokumentum

Csontos János József Attila-díjas író, költő, újságíró, televíziós szerkesztő, a Magyar Idők munkatársa fájdalmasan korán halt meg. A filmben az Írószövetség, az MMA, a... több»

#40845

dokumentum

A tengeri cigányok eltűnő világa című ismeretterjesztő film a Thaiföld nyugati partjai mentén és az Andamán-tenger távoli szigetein, csaknem fél évezrede élő, elsősorban... több»

Rendező: Johann Sigfússon

#40846

vígjáték

Madeát a bíróság közmunkára ítéli, akinek eltökélt szándéka, hogy Bam nénikéjével és Joe bácsikájával megpróbálja megmenteni a Moms Mabley ifjúsági központot a... több»

Mary Berry karácsonyi partija
#40847

Mary Berry a karácsonyi időszakot kedveli a legjobban az év folyamán – amely a közös időtöltésről szól a családdal és a barátokkal, de leginkább arról, amiben Mary egész... több»

#40848

családi | dokumentum | életrajzi | rövidfilm

A dokumentumfilm középpontjában egy 79 éves idős asszoony és családja áll, akik Liverpool egyik legeredetibb üzemét vezetik: a Dafna's Cheesecake Factory élén álló Anne Lev mindent... több»

Rendező: Glenn Hanstock

Kótai József - Engedelmeskedni az anyagnak - Kótai József ötvösművész portréja
#40849

életrajzi

Egy, a számára fontos értékekhez, személyekhez, helyzetekhez és erőkhöz mindig következetesen, tudatosan és kitartóan ragaszkodó ember és művész érzékletes portréja. több»

Költözés Chicagóba
#40850

Kelly, a kezdő regényíró és Jeff, filmrendező férje boldog házasságban él kétéves kisfiukkal Chicagóban. Amikor azonban Jeff felelőtlen, huszonéves kishúga, Jenny szakít a... több»

#40851

dokumentum | rövidfilm

Egy idős férfi a kamerájával a hegyekben kutat, amiről egy rendező filmet készít.

Rendező: David Muñoz

#40852

NA Myth Kill Joke  (2017)

(1)

vígjáték

Luo Heng 15 különböző személyiség bőrébe bújik.

Rendező: Jie Yuan

Szereplők: Tian Ge, Xi Lai, Kelong Li, Teddy Lin, Wang Ning

#40853

dokumentum

A dokumentumfilm az Acadia Nemzeti Park fennállása második évszázadának kezdetén játszódik. Bemutatja, hogyan próbálják átmenteni a természeti kincseket a jövő nemzedékek számára. több»

Rendező: David Shaw

#40854

dráma

Bobo-Dioulasso szexmunkásai éjszakánként Ms Codara bízzák gyermekeiket, aki igyekszik mindannyiuknak alibit biztosítani. több»

#40855

családi | dokumentum

A film felhívás mindenkihez, hogy fogadjuk el azokat az embereket, akik az arcukat érintő súlyos betegségekkel kénytelenek együtt élni.

A norvég fjordok csodálatos világa
#40856

dokumentum

A norvég fjordok Európa legdrámaibb tájképei közé tartoznak. Hideg, sötét vizeik azonban meglepően gazdag és színes élővilágnak adnak otthont: hatalmas hidegvízi korallzátonyok,... több»

Idegen pályán
#40857

dokumentum

2012-ben az angol fővárosban élő Kondor Gábor eldöntötte, hogy egy magyar hölgyekből álló kézilabdacsapatot toboroz. 2013 februárjában megalakult a London Angels HC, amely nemcsak a... több»

#40858

rövidfilm

A kisfilm a Lumiere testvérek munkássága előtt tiszteleg, technikailag és esztétikailag különleges módon.

Házasság és balítélet
#40859

valóságshow

Megismerhetünk három párt, akiknek a története bár különböző, mégis mindannyiuk életében található egy közös pont: családjaik ellenzik a házasságukat. Samantha és Eugene... több»

#40860

NA Dos Islas  (2017)

dokumentum | rövidfilm

Adriana – hogy feltérképezhesse nagymamája gyerekkorát – Kubából az El Hierro szigetre utazik. több»