Filmek

Legjobb filmek 2010-től 2019-ig

Saját filmes lista készítése
Harmat a csillagon – Emlékforgácsok Kányádi Sándorral
#41041

dokumentum

A film Kányádi Sándor halála utáni főhajtás egy rendhagyó pályakép és keserű korrajz is, mely egy kisebbségi sorsú, magyar értelmiségi vesszőfutását tárja fel, mint rész az... több»

Rendező: Xantus Gábor

Star Academy Warm-up
#41042

A Star Academy háttérműsora, amelyben a szuperprodukció kulisszatitkairól még többet megtudhatnak a rajongók. A Star Academy Warm-up és a Star Academy Backstage műsorvezetőjeként... több»

#41043

dokumentum

Netflix

Gen Hoshino énekes, dalszerző koncertje a Tokyo Dome színpadán.

Világrengető rablások
#41044

dokumentum

A sorozat a világ legarcátlanabb rablásainak hihetetlen, de igaz történetét meséli el. Akciódús jelenetek segítségével lépésről lépésre kalauzolja végig a nézőt a... több»

Rejtélyes ősi építészet
#41045

dokumentum

Az építészetnek a történelem során mindig is önmagán túlmutató jelentősége volt: minden civilizáció arra törekedett, hogy alkotásai erőt sugározzanak, és valamilyen üzenetet... több»

Levegő nélkül a mélyben
#41046

dokumentum

A szabadtüdős merülés elképesztő teljesítmény, kiváltságos adomány és pompás lehetőség is egyben a természet zavartalan megfigyelésére. Pierre Frolla négy világbajnoki címet... több»

Tetthely - A megállíthatatlan
#41047

krimi

Felesége halála után Nick Tschiller (Til Schweiger) elszabadul, és nem nyugszik, míg kézre nem keríti Firat Astant (Erdal Yildiz). Az ügy hátterében oroszok állnak, akik a csecsen... több»

Szép magyar ének
#41048

dokumentum

"Első daloskönyvem, melynek a Szép magyar ének címet adtam, 2009-ben jelent meg. A kiadvány olyan sikert aratott, hogy az elsőt további három kiadás követte. Az eltelt néhány évben... több»

A Biblia eltemetett titkai
#41049

dokumentum

A Vörös-tenger szétválasztása a Biblia egyik legismertebb csodatétele – de vajon valóban megtörtént-e? A filmben Albert Lin tudós-felfedező a legmodernebb műholdas technológiával... több»

Korál – Amikor vége az utolsó dalnak is
#41050

dokumentum

TV-ben (ATV Spirit, csütörtök 01:33)

A 40 éves Korál együttes jubileumi nagykoncertje a Papp László Budapest Sportarénában. több»

#41051

NA Vastojás  (2014)

animáció

Benedek vidéken él családjával, ahol a nagymama hintaszékben mondja bölcs meséit, anya ebédet főz, apja pedig kemény harcot vív a földjével. Egyszer a szomszéd erdő veszélybe... több»

#41052

rövidfilm | vígjáték

Két férfi utazik egyetlen rejtélyes cél felé, de mindketten másképpen élik meg az eseményeket.

Kunok hazája
#41053

dokumentum

„Kunok maradunk a XXI. században is” A 13. században betelepülő kunok hazát kerestek és találtak a Kárpát- medencében. Önállóságot kértek és kaptak a magyar királyoktól, de... több»

Rendező: Karácsony Sándor

Landolás egy üstökösön
#41054

dokumentum

A Rosetta-küldetés egy több évtizedes kutatási projekt csúcsa. Kövessük nyomon a Rosetta-űrszonda és a Philae nevű leszállóegység útját, amelyek célja egy üstökös... több»

Műkincsek a nácik kalapácsa alatt
#41055

dokumentum

Adolf Hitler volt a történelem legnagyobb és legádázabb műkincs tolvaja. Egy műalkotás sem volt biztonságban tőle. A zsidó kereskedők kénytelenek voltak elhagyni az országot, többek... több»

Krokodilok kontra vízilovak
#41056

dokumentum

TV-ben (Nat. Geo. Wild, csütörtök 01:33)

A krokodilok és a vízilovak az esetek többségében békében megférnek egymás mellett Afrika vizeiben, van azonban néhány hónap az évben, amikor egymás ellen fordul a két félelmetes... több»

Rendező: Graeme Duane

Orangutánok édenkertje
#41057

dokumentum

Szumátra északi részén van egy hely, mely joggal nevezhető földi édenkertnek – állat és ember számára egyaránt. Itt él ugyanis a Föld egyik utolsó még nem dokumentált... több»

#41058

romantikus | rövidfilm | vígjáték

A rövidfilm azt mutatja be, hogy könnyű másvalakinek látszani, önmagadnak lenni viszont nagyon nehéz. több»

#41059

családi | rövidfilm

Egy fiatal lány egy tengeri teknősről álmodik, amely fajtársai felkutatására küldi őt. több»

Rendező: Robert Sams, Laura Sams

Szereplők: Laura Sams, Robert Sams

#41060

dráma

Egy ukrán nő valós története, akit elszakítottak három gyermekétől, és orosz gengszterek eladták őket emberkereskedelemre. Minden esélyt megdöntve túlélte, hogy végül újra... több»