Filmek

Legjobb filmek 1981-től 1990-ig

Saját filmes lista készítése
Éljen a JRD, éljen a párt!
#45661

dokumentum

Bartók Csaba dokumentumfilmje a csehszlovák  szocialista kollektivizálás és szövetkezetesítés több szakaszát mutatja be archív felvételek, tanúk és szakértők segítségével. több»

Rendező: Bartók Csaba

#45664

dokumentum

Dél-Afrika magas hegyei kihívás elé állítják a kerékpározókat, de nem Khothalang Leutát. A kamasz lány a világ egyik leggyorsabb bringásaként a férfi mezőnyt is legyőzve megnyeri... több»

A kígyók igazi arca
#45666

dokumentum

A kígyókra hajlamosak vagyunk vérszomjas, kegyetlen bestiákként gondolni, melyekkel jobb semmilyen kapcsolatba nem kerülni. Pedig valójában egy lenyűgöző, rendkívüli képességekkel... több»

Pukk ürge és családja
#45668

dokumentum

Ez a gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt szóló tanulságos szlovák ismeretterjesztő film játékos és szórakoztató módon hozza közelebb a közönséges ürgék életét a... több»

A szenvedélybetegek kezelésbevétele
#45669

dokumentum

Az Emberbarát Alapítvány 30 éve foglalkozik drog- és alkoholfüggő betegek kezelésével, mint közhasznú-nonprofit szervezet. Az Emberi Erőforrások Minisztériuma támogatásával... több»

Rendező: Fuchs Máté

Christmas in Toyland
#45670

romantikus

A film egy játékbolt adatelemzőjének történetét meséli el, aki karácsony előtt több száz munkahelyet próbál megmenteni, hogy segítsen életben tartani az ünnep szellemét. több»

#45671

NA Hellhound  (2024)

akció

A szakmáját hátrahagyni készülő Loreno, a bérgyilkos, segítséget nyújt egy régi barátjának, Cetannak, és egy utolsó munkát vállal Thaiföldön, ahol egy helyi bűnözőt keres.... több»

A húsvéti harangok titkai
#45672

dokumentum

A harangok hangjai a hétköznapok során egy pillanatnyi megállásra öszönzik az embereket. A kolostorokban élő szerzetesek mindennapi tevékenységét is ez tagolja. Az esküvők,... több»

#45673

akció | sportfilm | vígjáték

Egy lány felfedezi, hogy játékkonzolján keresztül varázslatos módon képes irányítani focizó apja teljesítményét. több»

Csodálatos elmék
#45676

dokumentum

A kódfejtők titokzatos világa Az emberi elme csodákra képes, mégis képességeinek csak töredékét használja ki. Mi áll az óriási szellemi eredmények mögött? Mi a titka annak a pár... több»

Rendező: Géczy Dávid

Phoney
#45677

NA Phoney  (2023)

akció | vígjáték

#45678

dokumentum

A háziorvos Zoe Williams megvizsgálja a fogamzásgátló tablettát - feltárva a legújabb tudományos kutatásokat, és tanulmányozva a születésszabályozás jövőjét. több»

#45680

horror

Miután egy sérült fiatal nő menedéket keres félreeső otthonában, egy zord remetének meg kell küzdenie egy vérszomjas szektával és egy telhetetlen varázslónővel, hogy mindkettőjük... több»