Filmek

Legjobb filmek 1971-től 1980-ig

Saját filmes lista készítése
#48364

Sylvia ambiciózus üzletasszony, egy sikeres ékszeripari cég tulajdonosa. Furcsa dolgok kezdenek azonban történni vele, amikor csatlakozik egy női vállalkozókat tömörítő titkos... több»

#48365

sportfilm

Netflix

Élőben közvetített meccs a teniszlegenda Rafael Nadal és az újonnan érkezett nagy tehetség, Carlos Alcaraz között. több»

#48366

NA Kim  (2022)

dokumentum

Kim Corbisier Budapest titokzatos alakja volt. Kapronczai Erika rendező tíz évvel ezelőtt találkozott vele először, akkor egy rövidfilmet akart forgatni vele. Rögtön... több»

Rendező: Kapronczai Erika

Szereplők: Kim Corbisier

#48368

NA Unsung Hero  (2023)

akció | dráma | romantikus | történelmi | vígjáték

#48369

dráma | horror | történelmi

A 18. században járunk, Ausztriában, ahol erdők veszik körül a falvakat. Agnes bevallja, hogy megölt egy gyermeket, és önként feladja magát. Büntetésként kivégzést kér, mivel az... több»

#48370

NA Bardejov  (2024)

történelmi

A holokauszt-túlélő Emil A. Fish története, aki 9 éves volt, amikor családjával együtt a szlovákiai Bardejovban koncentrációs táborba került. több»

#48372

családi

Hailey, a belsőépítész édesanyját, Patriciát akarja meglepni egy váratlan ajándékkal, amely a régóta áhított nagy családjával kapcsolatos. több»

#48376

dokumentum

Az egyik legősibb betegség, amely minden élő szervezetben, még a növényekben is előfordulhat, a rák. A mai tudományos felfogás szerint genetikai eredetű. A tehetős kormányok az... több»

Rendező: Marie Pierre Jaury

Cápák a delfinek ellen: A bahamai csatatér
#48378

dokumentum

A Bahamákon élő delfinek több mint 30%-ának van cápaharapásból származó sebhelye. Dr. Mike Heithaus és Valeria Paz három olyan cápafajtól gyűjtött harapásnyomokat, amelyek ezeket... több»

Szereplők: Mike Heithaus, Valeria Paz

The Wrong High School Sweetheart
#48379

thriller

Danielle újra összejön barátjával a középiskolából. Rádöbben, mire képes a férfi csak azért, hogy megtartsa kapcsolatukat. több»

A schönbrunni állatkert mindennapjai
#48380

dokumentum

Schönbrunnban található a világ első állatkertje, amelyet II. József alapított 1752-ben, és mind a mai napig a globális fajfenntartó programok zászlóshajója. Három kontinensen... több»