Filmek

Legjobb filmek 1971-től 1980-ig

Saját filmes lista készítése
Megörökölt gyalázat
#48403

dokumentum

Az Elhallgatott gyalázat című film, amely a szovjet katonák magyar nőkkel szembeni brutalitásáról szól, folytatásaként készült el a Megörökölt gyalázat. Pintér Jolán, a Gulág... több»

#48405

Herczeg Ferenc: Déryné ifjasszony című drámájának Nemzeti Színházbeli előadásából készült Vidnyánszky Attila rendezésében a tévéfilm. A történet az 1830-as években... több»

#48406

dokumentum | vígjáték

Netflix

Taylor Tomlinson a munka és a szerelem tökéletes egyensúlyának eléréséről elmélkedik a szorongás és az álmatlanság ellenére, és felteszi a kérdést, hogy valóban „mindent meg... több»

Rendező: Kristian Mercado

Szereplők: Taylor Tomlinson

#48407

dráma

A 17 éves Jem Starling küzd a helyével keresztény fundamentalista közösségében, de minden megváltozik, amikor a karizmatikus lelkipásztor, Owen visszatér a gyülekezetbe. több»

#48408

NA Hot Forever  (2022)

vígjáték

Iliza Shlesinger különböző témákról beszél. Minden lány csúnya melltartójától kezdve egészen addig, hogy minden felnőtt férfinak szüksége van egy box springre. több»

Rendező: Steve Paley

Szereplők: Iliza Shlesinger

Love Bites
#48409

NA Love Bites  (2024)

horror | romantikus

#48410

horror | thriller | western

Egy fiatal alkimista azért küzd, hogy feltámassza Celeb's Folly városát, ám eközben veszélybe kerül a családja. Miközben a feszültség fokozódik, felkel a Vérhold, amelyet... több»

#48412

NA 24 Hours  (2021)

dráma | sci-fi

Hatalmas meteoirt közelít a Földhöz, amely az egész emberiség elpusztításával fenyeget.

A Medúza-szabály
#48413

játékfilm

Tili, az árvalány megpróbál bejutni a gyámhatóság egyik elzárt szobájába, hogy megtudjon valamit a szüleiről. Abban reménykedik, megtalálja őket. A véletlen összehozza az... több»

#48415

dokumentum

A dokumentumfilm a katolikus fiatalok lengyelországi, krakkói világtalálkozójáról szól. Fiatalok vallanak arról, hogy élik meg hitüket és mi hozta őket erre a találkozóra. Krakkóba... több»

#48416

dokumentum

A vadállatok rendkívüli alkalmazkodóképességét példázza ez a nyolc éven át forgatott dokumentumfilm. Az elefántok szaporulatának kiegyensúlyozásaként zsákmányállattá váltak, s... több»

#48418

NA The System  (2022)

akció

Amikor egy fiatal katona, aki nemrég tért vissza a háborúból, drogügyletbe keveredik, a hatóságok beszervezik, hogy épüljön be egy hírhedten veszélyes börtönbe, hogy kiderítse, mi... több»

#48419

dokumentum

Találkozások Ferencz Ervin erdélyi ferences szerzetessel Ferencz Ervin ferences szerzetes, a gyergyószárhegyi ferences kolostor házfőnöke. 1920. május 10-én született. Márton Áron... több»

Rendező: Mohi Sándor

#48420

vígjáték

Amazon Prime Video

Ámor nyilát Suso lőtte ki. A neves kolumbiai humorista megmutatja, hogy a csábító helyzetek, mint a pletyka, az irigység és az ego, sok más mellett, hogyan lehetnek ok a szerelemre is. A... több»

Rendező: Ángel Ayllón

Szereplők: Dany Alejandro Hoyos