Filmek

Legjobb filmek 1961-től 1970-ig

Saját filmes lista készítése
#50324

dokumentum

Ősi bizonyítékok és a legújabb NASA technológiák használatával Bettany Hughes történész feltárja az elméletet, hogy a Föld egy élőlény, és hogy hogyan tanulták meg az ősi... több»

Zeng a magasság
#50326

dokumentum

Nem fürödtek, de lubickoltak az exkluzív élményben mindazok, akik a Székelyudvarhelyi Közösségi Alapítvány és a Zetelaki Erdészet által szervezett zengő erdőfürdőkön részt... több»

#50327

dráma | horror | misztikus

Egy forró nyári napon Oslóban rejtélyes módon felébrednek a halottak, és három családot káoszba sodor, hogy elhunyt szeretteik visszatérnek hozzájuk. Kik ők, és mit akarnak? több»

Nem az esetem
#50328

vígjáték

TV-ben (Cinemax, csütörtök 01:33)

Marcia fiatal énekesnő, aki felvett egy albumot Daredjane-nel, a 70-es évek rocksztárjával, aki meghal az album megjelenése előtt. Marciának Anthonytól, a jogtulajdonostól kell... több»

TÖREDÉK A mulandóság fölé
#50332

dokumentum

Csodás események, járványok, különleges történetek fűződnek a mindenszentek emlékeihez. Ezek a szobrok mint patrónusok, bajelhárítók vagy védőszentek funkcionáltak az emberek... több»

Rendező: Olasz Ferenc

#50333

dokumentum

A film középpontjában az 1938-as franciaországi világbajnokság és annak párizsi döntője van, hiszen ez volt az első alkalom, hogy a magyar válogatott a világbajnoki trófea közelébe... több»

Rendező: Borsody István

Vadvilág a szélmalmok országában
#50334

dokumentum

A dokumentumfilm révén Alblasserwaard felfedezéséhez csatlakozhatunk, felfedjük a klasszikus és idilli holland táj vad arcának változását az évszakok során. több»

Vanília, fahéj és darált mandula
#50336

dokumentum

Karácsonyi kekszek Európából Nem múlhat el a karácsony színes kekszes tányérok nélkül, melyek hetekkel az ünnepek előtt megillatosítják az otthonunkat. A karácsonyi készülődés... több»

Rendező: Manfred Christ

#50338

NA Breath  (2022)

dráma

Lara Winslet geológusként egy vulkanikus eredetű hegy feltérképezésén dolgozik. A nő egy nap úgy dönt, hogy tovább marad a helyszínen, ám az egyedüllét nem biztonságos.

Rendező: John Real

Szereplők: James Cosmo, Rachel Daigh, Neb Chupin

#50339

dokumentum

Sikeres talkshow-jának hirtelen törlése után a kamerák követik Wendy Williams kísérletét a karrierje újraindítására, miközben egészségügyi és egyéb személyes problémákkal... több»

Szereplők: Wendy Williams

#50340

NA DarkGame  (2024)

horror | thriller

Egy elszánt nyomozó versenyt fut az idővel, hogy megállítsa a dark weben, az internet sötét bugyraiban zajló perverz vetélkedőt, ahol a foglyoknak az életükért kell versenyezniük. több»