Filmek

Legjobb filmek 1961-től 1970-ig

Saját filmes lista készítése
#50342

romantikus

Jordin hazatér, hogy a kudarcok után újra összeszedje magát, és részt vesz a város éves ünnepségén a barátaival. Összebarátkozik Liammel, de nem tudja meg a nevét, mielőtt a... több»

#50343

horror | romantikus | vígjáték

A 90-es évek végén James Bishop egy bonyolult szakítást dolgoz fel legjobb barátja segítségével, miközben megpróbálja befejezni könyvét a közelgő zombiapokalipszis előtt. több»

#50346

dráma | thriller | vígjáték

Magyar–török kulturális év – Nyitógála
#50347

„Letörölhette az idő a magyarság arcáról a keleti vonásokat; lelke mélyén, ahol a zene forrása fakad, ott él még egy darab őskelet, s összeköti oly népekkel, kiknek nyelvét már... több»

#50348

dokumentum

„Ennek az Ausztráliában forgatott filmnek a kiötlője, szponzora és főszereplője Dr. Hangay György, akiről fontos tudni néhány dolgot. Először is: egy olyan világcsavargóról van... több»

Tuskegee hős pilótái
#50349

dokumentum

Amikor rátaláltak egy II. világháborús P-39-es repülőgép roncsaira az észak-amerikai Huron-tóban, a legendás – kizárólag színesbőrű pilótákból álló – Tuskegee légiegység... több»

#50350

NA Baba  (2017)

vígjáték

A furcsa öreg hölgy kénytelen egyedül megbírkózni életével miután országa, családja és az egész rendszer romokban hever. Megélhetését abból próbálja meg fedezni, hogy feldob egy... több»

#50351

A Reelz új sorozata bemutatja azon számok történeteit, amelyek áttörést, illetve hihetetlen sikereket hoztak a Metallica zenekarnak. több»

#50352

dráma | rövidfilm | thriller

Karácsony este egy hazafelé tartó vadászpilóta eltéved a repülés közepén a víz felett, és csodára van szüksége a biztonságos leszálláshoz. több»

#50353

Egy tehetséges cukrász véletlenül elvállalja, hogy vendégül látja a családját az ünnepek alatt. El akarja kápráztatni őket, ezért gazdag háztulajdonosnak adja ki magát. Minden... több»

#50354

dráma | romantikus | vígjáték

A film egy karácsonyellenes fotóst követ, aki azt kívánja, hogy a karácsony tűnjön el. több»

Szigorúan ellenőrzött életek
#50355

dokumentum

Petényi Katalin és Kabay Barna dokumentumfilmje drámai sorsokon keresztül mutatja be a román kommunista diktatúra ördögi mechanizmusát, a Securitate működését, a vallás, az etnikai... több»

Hello, Jack! The Kindness Show Spinoff
#50356

vígjáték

A film McBrayer nyomába ered, amint egy kedvességgel kapcsolatos rejtélyt old meg. több»

Szereplők: Jack McBrayer

#50357

NA Waterman  (2021)

dokumentum

Az ötszörös olimpiai érmes és hawaii őslakos Duke Paoa Kahanamoku számos rekordot döntött meg, így téve népszerűbbé a világon a szörfözést, miközben ő maga számos kihívással... több»

#50359

romantikus

Egy lakberendezőnek, akinek a karrierje forog kockán, egy váratlan partnerrel kell együtt dolgoznia, hogy egy közelgő karácsonyi gála alkalmából bemutathasson egy házat. több»

#50360

akció | horror

Miután egy titkos kísérlet balul sül el, Dr. Chloe biomérnök csapdába esik egy földalatti létesítményben. Csupán 24 órája maradt, hogy az építmény dekontaminációs protokollja... több»