Filmek

Legjobb filmek 1961-től 1970-ig

Saját filmes lista készítése
#50361

családi | vígjáték

Amikor Ivy felfedezi, hogy az iskola mosdójában kísértetek járnak, Bean segít Ivy-nak, hogy kihasználja az erejét. Az osztálytársaik segítségével Ivy és Bean megszerveznek egy... több»

#50362

thriller

A film 17 különböző országban készült, teljes egészében virtuálisan a 2020-as világjárvány idején. több»

Eszmények nélkül nem lehet élni...
#50364

dokumentum

Klebelsberg Kunó művelődéspolitikusról 1945 után sem a szakma, sem a nagyközönség nem kapott reális képet. Hosszú évtizedekig elhallgatás vagy igazságtalan félreértelmezés... több»

Rendező: Bakos Katalin

Nyári Károly koncert az Operaházban
#50365

zenés

Nyári Károly zongoraművész megannyi teltházas koncertje után, pályafutásának mérföldköveként, 2017 júliusában mutatta be egyik legkülönlegesebb koncertjét a zene fellegvárában,... több»

Sár-szerelem − Mezőtúri fazekasság
#50366

dokumentum

A Szellemi Kulturális Örökség listáján méltán szerepel a mezőtúri fazekasság, hiszen a mezőtúri kerámiák talán a legismertebbek a sok magyarországi fazekasközpont alkotásai... több»

#50367

dráma

Ana São Miguelen született, egy vallás és hagyományok által uralt szigeten. Luis, a legjobb barátja, aki szeret női ruhákban járni, és barátnője, a Kanadából érkező, fiatal és... több»

Az én másik Oroszországom
#50371

dokumentum

Christof Franzen a svájci televízió moszkvai tudósítója. Megbízatása 10 év után lejár. De mielőtt hazatérne, nagy feladatra vállalkozik: meg akarja mászni Európa legmagasabb... több»

Illyés Gyula – dokumentumtöredékek
#50373

dokumentum

A dokumentumtöredék a nagy költő életből elevenít fel pillanatokat írásai segítségével. több»

Rendező: Balogh Zsolt

#50374

akció | animáció | kaland