Filmek

Legjobb filmek 1961-től 1970-ig

Saját filmes lista készítése
Mercy & Compassion
#50381

akció | dráma | háborús

Your Fault
#50382

NA Your Fault  (2024)

romantikus

Rendező: Your Fault

#50383

családi | vígjáték

Az ünnepi időszak beindulni látszik, amikor Emma rájön, hogy a szálló, ahol a karácsonyait töltötte családjával, átalakításra kerül. több»

#50384

NA Imam  (2023)

dráma | krimi | thriller

#50387

dokumentum

A legfontosabb és leghíresebb alagutak érdekfeszítő történetét bemutató dokumentumfilm. több»

#50388

dráma | krimi

A film egy Cheryl nevű anya történetét meséli el, akinek a lánya eltűnik. A hatóságok és a média a lányt szökevényként kezeli, miközben egy másik eltűnt lányra koncentrálnak,... több»

#50389

dokumentum

Szent Patrik napja, Írország egyik védőszentjéhez kapcsolódóan az írek nemzeti ünnepe, amelyet minden év március 17-én ünnepelnek a világon mindenhol, akik írnek vallják magukat. A... több»

#50391

horror

Egy magántőke-társaság főnöke meghívja pár alkalmazottját egy karácsonyi partira, amelyről kiderül, hogy egy verseny az előléptetésért. több»

Európa folyói
#50393

dokumentum

A sorozat Európa három legfontosabb, nagy történelmű és sok kulturális jelentést hordozó folyóját, környékét és a hozzájuk kapcsolódó hagyományokat tárja fel. több»

#50394

dokumentum

Megannyi archív anyag, történészekkel, újságírókkal és tudósokkal készített interjú - a Hírhedt merényletek törvényszéki vizsgálatok dokumentációit és a puszta tényeket... több»

#50395

dokumentum

Amazon Prime Video

Egy új évad kezdete a csapatnak, viszont néhánynak a legismertebb játékosok közül az utolsó is lehet. több»

#50398

dráma

Szívből jövő film testvériségről, vágyakról, féltékenységről és fiatalságról a véget nem érő trópusi panamai nyárban. több»

A legrövidebb út Brazíliába
#50399

játékfilm | rövidfilm

Ryohei és kistestvére, Riku nagy focirajongók, és nagy álmuk, hogy eljussanak Brazíliába találkozni Neymarral. A kicsi még elhiszi a mesét, hogy ha ásnak egy alagutat, átjuthatnak a... több»

#50400

rövidfilm | vígjáték

Paul apává válik, de sosem ismerte a sajátját. Amikor az anyja elmondja neki az igazságot, úgy dönt, találkozik szupersztár édesapjával. több»