Filmek

Legjobb filmek 1961-től 1970-ig

Saját filmes lista készítése
#51721

dokumentum

A dokumentumfilm egy kenyai gepárdcsalád életét követi, s az anya harcát, hogy négy kölykét életben tartsa. több»

#51722

NA Red Rain  (2023)

dráma | krimi | thriller

Rendező: Thomas Elliott

#51723

dokumentum

TV-ben (AMC, csütörtök 01:33)

A 2. világháború első hónapjait a harci cselekmények szinte teljes hiánya jellemezte Nyugat-Európában, a történészek nem hiába nevezik ezt az időszakot „furcsa háborúnak”. 1940... több»

#51724

dokumentum

Az Air Force One különgép a világesemények élvonalába repíti az Egyesült Államok elnökét. A dokumentumfilm feltérképezi az elnöki gép történtét és bemutatja mindazokat, akik e... több»

#51727

dokumentum

Annak a fiatalnak a számára, aki Kínában be szeretne jutni egy felsőoktatási intézménybe, az első kihívást egy egységesített országos vizsga jelenti. Ez a gaokao, amely több napon... több»

#51728

dokumentum

A Hindenburg nevű Zeppelin-léghajó kigyulladása és megsemmisülése a 20. század egyik ikonikus katasztrófája. A tragédia pontos okaival kapcsolatban eddig voltak még kérdőjelek, ám... több»

Rendező: Kirk Wolfinger

#51729

családi | dráma | kaland | sci-fi

A film története Sara Morse életét követi egy évvel azután, hogy férje rejtélyes módon eltűnt vidéki farmjukról. Amikor egy furcsa, földönkívüli tárgyat fedez fel a házuk alatt,... több»

#51730

thriller

Violet már több mint 20 éve megszállottan szerelmes Garrettbe, a jóképű fiúba, akivel egykor a középiskolában járt. Most, 40 évesen Violet Garrett szomszédságába költözik,... több»

Bikacápa a kertemben
#51731

dokumentum

A környezeti viszonyokhoz kitűnően alkalmazkodó bikacápa a világtenger szinte valamennyi pontján megtalálható – sőt, a kevert vízű folyótorkolatokban is jelen van, mi több, gyakran... több»

Hunnovációk
#51732

dokumentum

A film az innovációs folyamat különböző állomásait mutatja be magyarországi kutatásokon, fejlesztéseken, valamint kutatóintézetekből, egyetemekből kinőtt spin-off vállalkozásokon... több»

Rendező: Kopp Krisztina

#51733

dokumentum

Az első világháborús hadisírok felújítása Magyarországon Magyarország első világháborús veszteségeinek feldolgozásáról, a hadisírok és emlékművek felújításáról szóló... több»

Rendező: Kazi Antal

#51736

dokumentum

Engedjük el magunkat a Kanári-szigeteken található Cumbre Vieja vulkán hatalmas kitörése által okozott természeti változásokról készült exkluzív 6K-s felvételekkel. Vezető... több»

Heidi – Tél Dörfliben
#51739

animáció

Kezdődik a téli szünet. Heidi és nagypapája Clarát és családját várja az ünnepekre Frankfurtból. Peter síelni szeretne egész nap, és hócsatázni, Theresának azonban segítenie... több»

Rendező: Jérôme Mouscadet