Filmek

Legjobb filmek 1961-től 1970-ig

Saját filmes lista készítése
Esküvőszervező
#51742

romantikus

Miután Lily visszautasítja barátja házassági ajánlatát, hazatér Hawaiira, ahol munkába áll, hogy segítsen anyja esküvőszervezői vállalkozásában. több»

#51743

romantikus

Emma és Henry az uralkodói család komornyikjai szeretnének lenni - versengenek egymással és bármire képesek, hogy nyerjenek, azonban nemsokára szikrázni kezd közöttük a levegő. több»

#51744

NA Brick Force  (2020)

vígjáték

Brick Force rendőr egy őrült idegent üldöz, aki elrabolta volt társa fiát. több»

#51745

NA Kim  (2022)

dokumentum

Kim Corbisier Budapest titokzatos alakja volt. Kapronczai Erika rendező tíz évvel ezelőtt találkozott vele először, akkor egy rövidfilmet akart forgatni vele. Rögtön... több»

Rendező: Kapronczai Erika

Szereplők: Kim Corbisier

#51748

vígjáték

Netflix

DC Young Fly, Karlous Miller és Chico Bean a színpadra hozzák sikeres podcastjüket egy egyedülálló komédiaeseményre, ahol semmi és senki sem lehet letiltva. több»

#51750

misztikus

Reynaldo és Carlitos kapcsolatát károsítja a pandémia, ráadásul kiderül, hogy Reynaldo házában rengeteg sötét titok lappang. több»

Pótapák karácsonyra
#51751

dráma | vígjáték

Három testvér meglepődik, amikor arra kényszerülnek, hogy az ünnepek alatt egy kisbabáról gondoskodjanak, az út során pedig elkezdik újjáépíteni testvéri kapcsolataikat, miközben... több»

#51753

dokumentum

Tajvan egy szigetország. Bár a szigetet tenger veszi körül, az emberek félnek a tengertől, mivel a szigeten uralkodó politika, történelem és vallási meggyőződések miatt az emberek... több»

Rendező: Chia-Chun Huang

Szereplők: Ray Chin, Hung-Chi Liao

#51754

dokumentum

Utazás Európán keresztül, megkérdőjelezve az emberek testi autonómiához való jogát. több»

Rendező: Elina Psikou

Szereplők: Anastasia Kontou, Gaia Sacchi

#51756

horror

Ellyt egy közeli barát azzal keresi meg, hogy néhány napig vigyázzon egy idős asszonyra, aki egy távoli faházban él. Elly beleegyezik, de hamarosan rájön, hogy a nőben egy démon... több»

#51758

NA Stormy  (2024)

dokumentum

Stormy Daniels megosztja az amerikai történelem részévé vált eseményeket a világgal. A film a függöny mögé vezeti a nézőket, ahogyan Stormy anyaként, művészként és ügyvédként... több»

Rendező: Sarah Gibson

Szereplők: Stormy Daniels

#51759

vígjáték

Ken Boyd humorista stand-up műsora.