Filmek

Legjobb filmek 1961-től 1970-ig

Saját filmes lista készítése
#51742

NA Doll House  (2022)

dráma

Egy férfi elvállalja, hogy gondoskodik egy kislányról, a lányáról, akit évekkel ezelőtt hátrahagyott. több»

Az őskor asszonyai
#51743

dokumentum

Az őskorban élt nőket hajlamosak vagyunk a korabeli társadalmak passzív, jelentéktelen mellékszereplőiként elképzelni, kiknek legfőbb tevékenysége a tűz melletti üldögélésben... több»

#51745

dráma | romantikus

Kevéssel azután, hogy a gyerekét egyedül nevelő Karotta bemutatja üzlettársainak, Astridnak és Johannak új ötletét a közös kávézójukkal kapcsolatban, felfedezi, hogy a barátja,... több»

#51747

dráma | vígjáték

Morán egy buenos airesi banki alkalmazott, aki kockázatos tervet eszel ki, hogy kiszabadítsa magát és munkatársát, Románt a munkásélet béklyóiból. Morán annyi pénzt lop el a... több»

#51748

dokumentum

Van egy fafaj, ami egy másik földrészről érkezett, még is, itt a Kárpát-medencében érzi magát a legjobban. Az akácfa honosított volta ellenére annyira hozzánőtt a magyar tájhoz,... több»

#51750

dráma | krimi | misztikus

A rendőrfőnök egy gyilkosságsorozat ügyében nyomoz egy folyóparti városban, a vidéki Kínában az 1990-es években. A letartóztatás gyorsan megtörténik, a nyomok viszont arra... több»

Harc a vízért: Tsavo
#51751

dokumentum

TV-ben (Viasat Nature, csütörtök 01:33)

Kenya déli részében egy tavacska figyelemre méltó kapcsolatot alakított ki az elefántok és a termeszek között; kapcsolat jött létre Afrika legnagyobb és legkisebb fajai között. több»

無所住
#51752

NA 無所住  (2024)

dokumentum

Rendező: Ming-liang Tsai

Balkán kobra
#51756

vígjáték

Mit tegyen, vagy mit ne tegyen a vidékről elvágyódó, unatkozó fiatal feleség, ha rettentően unja már milliomos vállalkozó férjét és vérfoltos ügyleteit? Hogyan tegye el láb alól,... több»

#51757

akció | sci-fi | thriller

Egy férfi feleségét tíz évvel ezelőtt elrabolták az idegenek egy autóbaleset során, amelynek következtében a férfi deréktól lefelé lebénult. Feladta az életét, és egyetlen... több»

#51758

NA Mile 19  (2022)

dráma | thriller

Linda elhalad egy út szélén álló, leállt autó mellett. Azonnal előérzete támad, amely azt súgja neki, hogy segítsen a másik autósnak. A barátja tanácsa ellenére végül visszatér... több»

#51759

vígjáték

Netflix

Donnell Rawlings kék öltönyben, piros zokniban és hidratált bokával beszélget a kapcsolatokról, az utazásról, az öregedésről és a gyereknevelésről. több»

Rendező: Stan Lathan

Szereplők: Donnell Rawlings