Filmek

Legjobb filmek 1961-től 1970-ig

Saját filmes lista készítése
#51762

dráma

Rendező: Han Yan

Szereplők: Jian-ci Tan, Jingyi Zhang

#51765

dokumentum

A film megünnepli, hogy mit jelent írnek lenni: hírességek és politikusok mutatják be a Smaragd-szigetet, és felfedezik Írország legszebb látnivalóit és híres exportcikkeit, köztük... több»

#51766

zenés

Megismerhetjük, miként alakítja át érzéseit művészetté egy rapper. több»

Rendező: Jake Schreier

Szereplők: Chance the Rapper, Haha Davis

#51770

NA Sib-gae-wol  (2020)

dráma | vígjáték

#51771

NA Stormy  (2024)

dokumentum

Stormy Daniels megosztja az amerikai történelem részévé vált eseményeket a világgal. A film a függöny mögé vezeti a nézőket, ahogyan Stormy anyaként, művészként és ügyvédként... több»

Rendező: Sarah Gibson

Szereplők: Stormy Daniels

Go Chase Yourself
#51772

misztikus | thriller

A fiatal Maria útnak indul, hogy megtalálja Robot, aki élete szerelme, de az úton természetfeletti jelenségekkel szembesül.

Ég és Föld között
#51774

dokumentum

A Nagyboldogasszony, közismert nevén Mátyás-templom felújítási munkálatai 2006-ban kezdődtek és nemrégiben fejeződtek be. Ünnepi szentmise keretében Erdő Péter bíboros-prímás... több»

#51775

western

Reno, a frissen házasodott fegyverforgató nyugodt életre vágyik menyasszonyával. De mindkettőjüket visszahúzza a régi kerékvágásba, Amikor önvédelemből megöl egy banditát.... több»

Kenyeretekből, szívetekből
#51779

dokumentum

Mindenszentek - a vallási életben egy ünnep, amelynek transzcendens üzenete: az életszentség, az égi és a földi összetartozás és ennek üzenete a mának a teológia, az irodalom, a... több»

Rendező: Bártfai György