Filmek

Legjobb filmek 1921-től 1930-ig

Saját filmes lista készítése
Páviánharc
#53081

dokumentum

Az Etióp-magasföldön véres hatalmi harc van kialakulóban: eddig Braveheart ült a helyi dzseládapávián-klán trónján, de most Turk, egy fiatal jókötésű hím csapatot szervezett, hogy... több»

#53082

NA Arzé  (2023)

dráma | vígjáték

Arzé, az egyedülálló anya tizenéves fiával utazik keresztül a szektás Bejrúton, hogy megkeresse ellopott robogójukat, egyetlen megélhetési forrásukat. több»

#53083

NA IBCC, 2017  (2017)

sportfilm

Nemzetközi Balatoni pontyfogó verseny összefoglaló. Hihetetlen fogási eredmények, izgalmas verseny és egyben IBCC történelmének legeredményesebb versenye. több»

Body Parts
#53084

NA Body Parts  (2022)

dokumentum

Egy dokumentumfilm arról, hogy hogyan hiperszexualizálják és használják ki Hollywoodban a meztelen női testet a képernyőn és azon kívül. több»

Rendező: Kristy Guevara-Flanagan

Szereplők: Silvia Bottini

#53086

horror | vígjáték

Hat tavaszi szünetre érkező főiskolás kap egy faházat a georgiai mocsárvidéken. Dacból úgy döntenek, hogy a hátsó tóba dobják az iskolai laptopjaikat, amivel tudtukon kívül... több»

Meditáció alkonyatkor
#53087

animáció

Az ember állandóan valamilyen cselekvéssel foglalja el magát. Valóban ez a cselekvés az, ami meghatározza az életünket? Vajon mi más lehet még fontos számunkra? A filmben egy macska... több»

#53088

dokumentum

2012. szeptemberében csodálatos természeti jelenséget lehetett megfigyelni a Duna mentén, a Dunavirág rajzást, amire a vízszennyezés miatt évtizedek óta nem volt példa Közép-Európa... több»

#53089

sci-fi

Három ember sorsa keresztezi egymást, akik korábban már átélték a saját tragédiájukat. több»

#53090

akció

Egy volt különleges alakulat katonájának történetét ismerhetjük meg, aki egyszemélyes hadsereggé válik, amikor feleségét és lányát túszul ejtik egy bankrablás során. több»

#53091

dráma

Egy anya és lánya igaz története, akik hosszú idő után ismét egymásra találnak, miután elválasztották őket egymástól. több»

A Cowboy Christmas Romance
#53092

romantikus

Amikor Lexie Crenshaw-t, a profi ingatlanügynököt szülővárosába, Tubacba (AZ) küldik, hogy karácsony előtt lezárjon egy nagy ranchot, hamarosan kénytelen szembesülni a korábbi... több»

#53093

A világhírű Cake Boss sorozat főszereplője és alkotója, Buddy Valastro súlyos sérülést szenvedett, ami nagy veszélybe sodorta cukrász karrierjét. Most megfigyelhetjük, hogyan él a... több»

Szereplők: Buddy Valastro

#53095

 Portréfilm Mihályfy Sándor rendezőről. több»

#53096

dokumentum | rövidfilm

A dokumentumfilm Trump elnökségének egyik utolsó nagy baklövését veszi górcső alá. Rudy Giuliani, az elnök ügyvédje véletlenül egy kisvállalkozó kertészettel foglalkozó boltja... több»

Rendező: Christopher Stoudt

Hercules
#53097

NA Hercules  (2023)

akció | családi | fantasy | kaland | musical | romantikus | vígjáték

#53100

horror | rövidfilm | thriller

Egy nő egyre furcsábbá váló szállítási csalásba keveredik.