Filmek

Legjobb filmek 1921-től 1930-ig

Saját filmes lista készítése
Le processus de paix
#53101

vígjáték

Egy pár tagjai már nem szerelmesek egymásba, vitáik ellenére mégis kitartanak egymás mellett, ahelyett, hogy egyszerűen feladnák és elválnának. több»

#53104

NA Je'vida  (2023)

dráma | történelmi

Lida, egy idős skolt asszony, aki az asszimiláció nyomása alatt elhagyta múltját, három különböző történelmi korszakot átszőve vizsgálja Finnország őslakosainak sorsát a... több»

#53106

vígjáték

Thierry a családi fotók nézegetésével tölti napjait, amikor felesége, Claire váratlanul közli vele, hogy elhagyja őt. Thierry végső elkeseredésében megkéri Claire-t, hogy ismét... több»

#53108

thriller

Egy neves egészségügyi és wellnessinfluencer meghívja egyik nemrég túladagolás miatt korházba került követőjét, Jordant, hogy gyógyulást keressen a kisvárosi kúriájában. Nem... több»

#53109

akció | vígjáték

Roy Pulsipher seriff nem túl izgatott, hogy egy hírhedt törvényen kívüli bandával való lövöldözés után holtan találja magát, de kap egy második esélyt, hogy visszatérjen a... több»

#53111

dokumentum

Az ásványi anyagokban gazdag Kongó a gyarmati elnyomás ellen harcol. Mindkezöben a zene révén próbálják megtalálni az emberek a szabadságukat. több»

#53112

NA 7000 Miles  (2023)

családi | dráma

Jo, egy szenvedélyes pilóta történetét követjük, aki nagymamája titokzatos örökségéből merít ihletet, és el kell döntenie, mi fontosabb: a szerettei ártatlanságának védelme,... több»

#53117

dokumentum

TV-ben (Nat. Geo. Wild, csütörtök 01:33)

Dr. Johan Gustafson és Dr. Mariel Familiar López cápabiológusok a Weipában halászoktól lopkodó bikacápákról szóló jelentéseknek járnak utána. Vajon ez a szándékos és drasztikus... több»

#53118

NA Thriller 40  (2022)

dokumentum | zenés

Betekintést nyerhetünk a legendás Thriller videóklip forgatásába és munkálataiba. több»

#53119

thriller

Az introvertált ügyvédnő, Mel Dale megrendülten értesül kalandvágyó húga hirtelen haláláról. Ám amikor elutazik, hogy elhozza húga holttestét, hamarosan gyanússá válik, hogy... több»