Filmek

Legjobb filmek 1911-től 1920-ig

Saját filmes lista készítése
#53201

romantikus

Mia Meijer arra számít, hogy Ann megnyeri a Christmas Market Fest Dutch Bake-Off versenyt a díjnyertes kerststoljával, de végül nehéz hírekkel kell szembesülnie. több»

#53202

krimi | vígjáték

Monk, a zseniális nyomozó, aki kényszerbetegségben szenved, visszatér, hogy megoldjon egy utolsó ügyet, amelyben mostohalánya, Molly, az esküvőjére készülő újságíró érintett. több»

L... mint Latabár
#53203

Összeállítás Latabár Kálmán népszerű felvételeiből. Közreműködik: Lehoczky Zsuzsa, Pongrácz Imre, id. Latabár Árpád, Agárdy Gábor, Kellér Dezső, Kiss Manyi, Gáspár Margit,... több»

Rendező: Nemlaha György

#53205

romantikus

Egy nő hazatér Peppermint Hollow-ba. Összebarátkozik Drummonddal, a helyi cukrászda tulajdonosával, és egyszerre édes dolgok sorozata történik vele. több»

#53206

romantikus

Egy ambiciózus riporter, aki a nagy áttörést keresi, és egy lendületes herceg, akit megbízásból New Yorkba küldenek, találkoznak az ünnepek alatt, és felfedezik a szerelmet és azt,... több»

Green
#53207

NA Green  (2023)

akció | dráma

#53208

romantikus | vígjáték

Egy sikeres üzletasszony úgy dönt, hogy hálaadás napján bemutatja családjának új élettársát, szerettei azonban azt szeretnék, ha újra összejönne előző szerelmével. több»

#53209

dokumentum

Netflix

A dokumentumfilm az illegális fakitermelés kérdésével foglalkozik, illetve azzal, hogy milyen hatással van ez környezetünkre. Felmerül a kérdés, hogy vajon a világ egyik vezető... több»

The Sparrow
#53210

NA The Sparrow  (2022)

dráma

Egy tinédzser hazudik egy halálesetről, és küzd, hogy szembenézzen a kibontakozó következményekkel, amíg hatalmaskodó apja fel nem ajánlja a megbocsátás lehetőségét. több»

Fruitcake
#53212

NA Fruitcake  (2024)

dráma | krimi

Sandy és Kay Jenkins, egy látszólag derék középosztálybeli házaspár megvalósítja az amerikai álmot, amikor Sandy könyvelői munkáját felhasználva 17 millió dollárt sikkaszt a... több»

#53213

NA The Runner  (2021)

thriller

Miután drogbirtoklásért lekapcsolják Aident, a rendőrök arra kényszerítik a bajba jutott tinédzsert, hogy beépülve, és ezzel az életét kockáztatva segítsen elkapni egy veszélyes... több»

#53216

akció | misztikus

Rendező: Kai Kaldro

#53217

romantikus

Egy tévériporter egy helyi pékség után nyomoz, amely a pletykák szerint birtokában van az igaz szerelem titkos receptjének. több»

#53219

NA At Midnight  (2023)

romantikus | vígjáték

Az At Midnight középpontjában Alejandro (Boneta), egy ambiciózus szállodaigazgató és Sophie (Barbaro), egy filmsztár áll, aki a hollywoodi politikában navigál. A férfi arra... több»