Filmek

Legjobb filmek

Saját filmes lista készítése
#53221

NA The Weapon  (2023)

akció | thriller

Dallas egy egyszemélyes gyilkológép, aki rejtélyes ámokfutást folytat. Motoros bandák és metamfetamin-laborok elleni támadásai feldühítik a vegasi maffiafőnököt, aki túszként... több»

#53223

vígjáték

Tridan Lagache a mexikói Med üdülőklubban töltötte az egész életét, hetente váltogatva a barátait. Ötvenévesen elhatározza, hogy megtalálja gyermekkori nagy szerelmét,... több»

#53225

dráma

A film a szülői lét és az osztályok természetét vizsgálja, miközben egy apa és lánya a rácson kívül élnek Ohio vidéki részén, ahol a lány szexuális ébredésének... több»

#53229

NA Mercy Road  (2023)

thriller

Kiderül, hogy egy bűnelkövető milyen messzire hajlandó elmenni, hogy megmentse a gyermekét. több»

#53230

NA Devilreaux  (2023)

horror | thriller

Egy 1800-as években elkövetett gyilkosságsorozatot tiltott vudu bosszulja meg, amelyet véletlenül ébresztett fel egy csapat tinédzser. több»

#53231

horror

Amikor Chris Rhymer és kisfia, Jeremy kénytelenek egy kis vidéki közösségbe költözni, nem is sejtik, hogy egy múltban rejtőző sötét erőt szabadítanak fel. több»

Ekkis
#53232

NA Ekkis  (2025)

életrajzi

Rendező: Sriram Raghavan

Szereplők: Dharmendra, Agastya Nanda

#53233

dráma | romantikus

Lehet-e élni kereszténység nélkül?
#53234

dokumentum

Ferenc pápa budapesti apostoli látogatása nyomán ismét, immár sokadszor és sokakban megfogalmazódott a kérdés: lehet-e élni kereszténység nélkül manapság Európában? A kérdés... több»

#53235

dráma | romantikus | vígjáték

Miután beleszeret Nathalie-ba és lefekszik első célpontjával, Corinnával, Ludger kettős életet kezd el élni: underground művészként és a titkosrendőrség ügynökeként. A férfi... több»

#53237

thriller

Lauren tanár, viszont élete a feje tetejére fordul, amikor munkája, adoptált lányának biztonsága, illetve sajátja is veszélybe kerül abban a pillanatban, amikor egy dühös diák... több»