Filmek

Legjobb filmek

Saját filmes lista készítése
Csillag születik: A válogatás
#53221

A Csillag születik válogatására 4000 ember jelentkezett, akik különféle számokkal, produkciókkal és előadásokkal próbálták meggyőzni a zsűrit, hogy az ő műsoruk érdemli meg a... több»

#53222

családi | dráma | zenés

#53223

NA Deborah  (2022)

dráma | sci-fi | vígjáték

Egy csapat régi barát felfedez egy ártalmatlannak tűnő eszközt, amely lehetővé teszi számukra, hogy visszatekerjék az időt, de ennek következményei lesznek. több»

#53224

horror

Egy autóbaleset következtében az áldozatok brutális kannibálok kezébe kerülnek, akik fel akarják őket darabolni. több»

Bee Gees
#53226

NA Bee Gees  (2022)

dráma | életrajzi | zenés

A Bee Gees, a trió, amely világszerte közel 220 millió lemezt adott el - ezt a számot aligha tudták utánuk csinálni az elmúlt évtizedek során. Most pedig megismerhetjük a legendás... több»

Rendező: Kenneth Branagh

#53227

horror | thriller

Rendező: Kilotile

Szereplők: Megan Langlois, Kilotile

#53229

dráma

Jacques Romand egy tanár, aki elvesztette hivatását. Egy helyi élelmiszerboltban szemtanúja lesz egy rablásnak, és segít letartóztatni az egyik tolvajt, a 14 éves Victort. Amikor azonban... több»

#53231

dráma | romantikus

Abby megörökölte a Haven étterem és fogadó tulajdonát, de mivel nem képes mindkettőt vezetni, össze kell fognia a forrófejű séffel, Preston Weaverrel, hogy "felrázzák" az ünnepi... több»

#53233

vígjáték

Az Egyesült Államokban három éve letelepedett Gad Elmaleh visszatér Franciaországba, anélkül, hogy be merné vallani a családjának, hogy azért teszi ezt, hogy áttérjen a katolikus hitre. több»

#53234

NA Future Date  (2024)

dráma | romantikus | vígjáték

#53235

életrajzi

A fiatalon örökbe fogadott Keyshia Cole nehéz gyermekkorát leküzdve követi álmát, hogy énekesnő legyen. Ahogy a csillaga kezd felemelkedni, Keyshia újra találkozik két nővérével,... több»

Caught in His Web
#53236

thriller

A történet három lányt követ, akiket egy titokzatos, "Blake" nevű kiberbántalmazó gyötör: meztelen fotók küldésére kényszeríti és zaklatja őket, minden lépésüket nyomon... több»

#53238

dokumentum

Netflix

Többek között Edvin Ryding és Omar Rudberg, valamint a fő író, alkotó és executive producer Lisa Ambjörn mesélnek arról, hogyan alakult ki Wilhelm és Simon útja az írás... több»

Színről színre
#53239

dokumentum

A komlóskai görögkatolikus templomban tartott Zempléni gondolatok elnevezésű sorozat keretében 2012. október 6-án dr. Bogár László közgazdász, egyetemi tanár Válság és... több»

Rendező: Szalai Györgyi