Filmek

Legjobb filmek 1911-től 1920-ig

Saját filmes lista készítése
#53241

NA Stalker  (2022)

thriller

Ebben a feszült hangulatú horrorban Rose Hepburn, a fiatal színésznő visszatér üres szállodájába. Kénytelen a régi teherliftet használni, amely a tizenkettedik emeleten megáll, és... több»

A kezelésbevétel segítése
#53244

dokumentum

Az Emberbarát Alapítvány 30 éve drog- és alkoholfüggő betegek kezelésével foglalkozik, mint közhasznú-nonprofit szervezet. Az Emberi Erőforrások Minisztériuma támogatásával... több»

#53245

dokumentum

Megkezdődött a „zsiráfborjú-hadművelet”; egy kifejlett hím állapota aggodalommal tölti el a gondozókat; egy önfeláldozó plazmadonor pedig több újszülött életét is megmenti. több»

Autógyártás felsőfokon
#53246

dokumentum

A világ első számú autógyártóinak exkluzív bemutatásával ez a sorozat elképesztő utazásra invitálja a nézőket. Az epizódok egy-egy ikonikus autó útját mutatják be a puszta... több»

#53247

dráma

Egy meleg tornatanár apa szeretne lenni, és amikor barátja húga, egy korábban drogfüggő lány megjelenik az életében, úgy érzi, meg is van a megoldás.

#53248

dokumentum | sportfilm

A dokumentumfilm a néhai Windham Rotunda, más néven Bray Wyatt, minden idők egyik legügyesebb, legkitartóbb és legkreatívabb WWE-szupersztárjának figyelemre méltó karrierjét mutatja be. több»

Így készült – David Attenborough: Az élet színei
#53249

dokumentum

Az Így készült - David Attenborough: Az élet színei bepillantást enged a forgatás mindennapjaiba és a kulisszatitkokba. több»

Auschwitz lányai
#53250

dokumentum

Műsorunkban olyan nők szólalnak meg, akik az auschwitzi haláltáborban raboskodtak. több»

#53251

A közkedvelt főzőműsor, az angyali mosolyú Nigella Lawson által vezetett Mindörökké Nigella című sorozat karácsonyi különkiadása. több»

#53253

NA 8:15  (2019)

vígjáték

Disney+

A sorozatban megtudhatjuk, mi minden történik a gyerekekkel reggel 8:15-kor, amikor iskolába készülődnek és indulnak. több»

#53254

dokumentum

Végh Attila díjnyertes természetfilmje Börzsöny gyönyörű tájairól.  több»

Rendező: Attila Vegh

Heidi – Itt a tavasz!
#53255

animáció

Itt a tavasz, Heidi és Nagyapa felmennek a hegyre, hogy őszig a kisházban maradjanak. A hegyen van már Peter és a kecskék is, és Heidival a Kristály-tóhoz szeretnének kirándulni. Ám... több»

Rendező: Jérôme Mouscadet

#53256

vígjáték

Ricky Gervais második alkalommal jelentkezik egy Netflix különkiadással, amelyben olyan témákat érint, mint a komédia szabályai, macskák és a természet. több»

Szereplők: Ricky Gervais

Egy asszonyi hajszál
#53257

dokumentum

Egy asszonyi hajszál - dokumentumfilm Jókai Mórról. A film rendező-operatőre Szabó Mihály, forgatókönyvíró-szerkesztője Erős Kinga. több»

Rendező: Szabó Mihály

#53258

családi | dokumentum | kaland

Rendező: Giovanni Vestri

Szereplők: Giovanni Vestri

#53259

rövidfilm

Xantus János 1978-ban megjelent vizsgafilmje.

Rendező: Xantus János

Szereplők: Ürmös László

#53260

dráma | romantikus | vígjáték

Victor, a negyvenes éveiben járó művésztanár és a Météo-France amatőr előrejelzője, hagyja magát sodortatni a széllel. Párja, Anne kezd ebbe belefáradni. Az egyszerre... több»