Filmek

Legjobb filmek 1911-től 1920-ig

Saját filmes lista készítése
A békakirályfi – Egy mai mese
#53222

romantikus

Isabelle Herzog elveszíti az aranyláncát. Jimi Springer, az akvárium tisztítója megtalálja a kincset. Cserébe szerződést köt Isabelle-lel, négy hét alatt a lány bevezeti a gazdagok... több»

Agárdy Gábor arcai
#53223

dokumentum

TV-ben (Film Mánia, csütörtök 01:33)

A művész 70. születésnapjára A művész saját otthonában fogadta a Magyar Televízió stábját, ahol az általa választott kolléga, Körmendi János kérdezte szerepeiről, életéről,... több»

#53224

krimi

Dinard, a francia üdülőhely egy brit filmfesztiválra készül, amikor egy rendező holttestét találják meg a vízben. A férfi egy hajótörés áldozata lett, amelyben a nővére is... több»

#53225

Miguel egy tanár, akit egy hátborzongató faluba osztottak be, vonzódik Dorindához, akinek viszonya volt Mauróval, akit holtan találtak egy cseresznyevirágfára akasztva. Miguel gyanakodni... több»

#53227

dokumentum

Netflix

A dokumentumfilm bemutatja a Cape Town-i vízhiány okait és következményeit, illetve a kormány lépéseit, hogy javítsanak a helyzeten. több»

Én az orrszarvúkkal vagyok
#53231

dokumentum

Billy Bush televíziós műsorvezető kilép a stúdiók biztonságos komfortzónájából, s meg se áll a nepáli dzsungelig. Küldetése: segédkezni a helyi vadőröknek az indiai... több»

Teremtő erő
#53232

dokumentum

Eszterházy Károly püspök a XVIII. századi Magyarország karizmatikus építője volt. Az ő nevéhez fűződik hazánk első, egyetem céljára létrehozott épülete, az egri líceum. A... több»

#53239

vígjáték

Egy család 1991-ben nyaral, amikor tizenéves lányuk úgy dönt, hogy megszökik a barátjával. A szülők előre utaznak az időben 2022-be, és meglátják, mennyit változott Spanyolország... több»