Filmek

Legjobb filmek 1911-től 1920-ig

Saját filmes lista készítése
#53201

dokumentum

Netflix

A dokumentumfilm bemutatja a Cape Town-i vízhiány okait és következményeit, illetve a kormány lépéseit, hogy javítsanak a helyzeten. több»

Én az orrszarvúkkal vagyok
#53204

dokumentum

Billy Bush televíziós műsorvezető kilép a stúdiók biztonságos komfortzónájából, s meg se áll a nepáli dzsungelig. Küldetése: segédkezni a helyi vadőröknek az indiai... több»

Amerika nemzeti parkjai: Állatok az édenkertben
#53205

dokumentum

Az amerikai nemzeti parkok vad, lüktető, a tájat élettel megtöltő szívét az állatok alkotják, melyek a kontinens letűnt, elfeledett régmúltjába viszik vissza a látogatókat. A... több»

#53208

A műsor középpontjában Norman Lear élete és öröksége áll, beszélgetésekkel, különleges előadásokkal és találkozókkal megtűzdelve, amelyek a televíziózás legnagyobb... több»

#53211

vígjáték

Manuela és José örömmel gondoskodnak az unokáikról, de egy kicsit elegük van abból, hogy nincs idejük saját magukra. több»

#53212

NA The Pay Day  (2022)

krimi | thriller | vígjáték

Egy frusztrált informatikus úgy dönt, hogy egyszemélyes rablásba kezd, hogy értékes adatokat lopjon el, amik milliókat érnek a feketepiacon. több»

#53216

dokumentum

Filmio

Emlékképek és Trianon drámája Kassa magyar történelmében. Kassa a XX. század elején többségében magyar nemzetiségű város volt. Ekkor hozták haza és temették újra II. Rákóczi... több»

Gondozó gazdaság
#53218

dokumentum

Film egy gondozó szerepet betöltő farmról, ahol kizárólag autista fiatalok dolgoznak. A fiatal munkások saját szavaikkal és a maguk egyedi módján elmondják, hogyan segítette őket az... több»