Filmek

Legjobb filmek

Saját filmes lista készítése
#53661

dráma

Rennes városa napjainkban. Saïd még mindig a szüleivel él. Titkos viszonyt folytat Vincenttel. Mivel képtelen szembenézni a családjával, beleegyezik egy elrendezett házasságba... több»

#53662

romantikus

Létezik egy kávézó, ami arról híres, hogy ott mindenkire rátalál a szerelem. Amikor egy híresség a kávézóban kéri meg szerelme kezét, de kikosarazzák, a tulajdonosnak cselekednie... több»

Vniz
#53663

NA Vniz  (2025)

akció | romantikus | thriller

#53667

A házat, amelyet Anna, az új ingatlanközvetítő hirdetett meg, egy 1920-as évekből származó szellem lakja, amely nem akar elmenni. Ami még rosszabb, a szellem attól fél, hogy nem fog... több»

#53671

családi | dráma | romantikus

Egy összetört szívű özvegy New Yorkba utazik, hogy felejtsen, ott azonban váratlanul rátalál a szerelem. több»

Rivális randiguruk
#53672

romantikus

Nina, a 30-as éveiben járó, intelligens, gyors észjárású nő Manhattan hírhedt, de diszkrét társkereső tanácsadója. A New York-i randizási színtére az ő megszokott terepe. Nyár... több»

Bekokainozott cápák
#53677

dokumentum

Tom Hird cápaszakértő Florida Keys-ben azt vizsgálja, mi történik azokkal a cápákkal, amelyek kapcsolatba kerülnek bolygónk leghírhedtebb kábítószerével. több»

#53678

NA Le pupille  (2022)

rövidfilm

Megismerhetjük egy katolikus bentlakásos iskola lázadó diáklányait karácsony előtt, háború és hiány idején. több»

#53680

NA Algren  (2021)

dokumentum

A dokumentumfilm bemutatja Nelson Algren felemelkedését és bukását, aki szenvedélyesen harcolt az igazságért, és Amerika szegényeinek hangjává vált a 20. század irodalmában. több»