Filmek

Legjobb filmek 1901-től 1910-ig

Saját filmes lista készítése
#53683

dokumentum

Beszámoló a legfontosabb 54 napról, amely Amerika járványügyi intézkedéseit meghatározta. több»

#53684

NA Kedves Mami  (2020)

dokumentum | rövidfilm

Lebilincselő és szívhez szóló történet egy végstádiumú beteg utolsó napjairól és a hozzá legközelebb álló személlyel való kapcsolatáról. több»

Rendező: Faizan Ali

#53685

NA Hosszú út  (2019)

dokumentum

A film a tótvázsonyi Janka Tanya segítő közösségben dolgozó, fogyatékkal élő fiatalok mindennapjairól készült, a társadalmi beilleszkedés bátorító példájáról, a feltétel... több»

Your Fault
#53686

NA Your Fault  (2024)

romantikus

Rendező: Your Fault

#53687

dokumentum

TV-ben (M5, csütörtök 01:33)

Potréfilm Bodó Imre professzorról, az  Állattenyésztési Tanszék (Állatorvostudományi Egyetem) volt vezetőjéről és a szürkemarha, valamint más őshonos állatfajták megmentőjéről. több»

#53688

NA A Tisza nevében  (2020)

(3)

dokumentum

Emberközeli történet a Tisza és Kárpátalja hulladékproblémájáról és arról miként küzd a két főszereplő és az önkéntesek az emberi felelőtlenség ellen. Folyóink... több»

Rendező: Ljasuk Dimitry

#53689

NA Tempête  (2022)

dráma

Adott egy tinédzser, aki szülei versenylóistállójában nevelkedik lovakkal, és akinek mély, kivételes kötődése van egy fiatal lóhoz. Egy baleset azzal fenyeget, hogy a versenyló... több»

#53690

dokumentum

Az első holdra szállás „bennfentes” története az Apollo 11 küldetés asztronautáinak és más kulcsfiguráinak, valamint az otthon őértük izguló személyek egyedi és hiteles... több»

Rendező: John Moulson

Szereplők: Mark Strong, Brian Cox, Brian May

Mindenevő cápák
#53693

dokumentum

TV-ben (Nat. Geo. Wild, csütörtök 01:33)

A cápák a mohóságukról hírhedtek, és valóban, a tapasztalatok szerint messze nemcsak halakat és fókákat esznek: előfordul, hogy az étlapjukon a krokodil, a víziló és az ember is... több»

#53694

dokumentum

A Boden-tó smaragdos zöld színét a benne élő vízinövényeknek köszönheti. Éppen ezért 30 különböző halfajta lubickol és él Európa harmadik legnagyobb édesvizű tavában. A tél... több»

Rendező: Klaus T. Steindl

Szereplők: Cornelius Obonya

Ben 10: Az Omnitrix gyűjtő
#53695

animáció

A Tennyson csapatot az ikszlényként ismert dimenziókon át ugráló, hatalmas erejű idegen támadja meg. Hamarosan meglátogatja őket egy párhuzamos dimenzióból érkező Max, aki megnyitja... több»

#53697

dokumentum

A dokumentumfilm a Matsalu Nemzeti Park jávorszarvasborjait követi nyomon az önállósulás útján, az anyai gondoskodás megszűnésétől az ifjú évek tapasztalatszerzésén át a... több»

Rendező: Annette Scheurich

Érintetlen Amerika – Madártávlatból
#53700

dokumentum

A Sziklás-hegység és az Andok láncai sok ezer kilométer hosszan futnak végig Észak- és Dél-Amerika nyugati peremén. A gyönyörű filmben Alaszkától egészen a távoli Patagóniáig... több»