Filmek

Legjobb filmek

Saját filmes lista készítése
The Spear of Destiny: The Passion of Saint Simon and Saint Jude
#53861

történelmi

Júdás Tádé és Simon apostolok Keletre utaznak, ahol gonosz mágusokkal találkoznak. Ahhoz, hogy a gonosz hatalma alá került embereket felszabadíthassák, szembe kell szállniuk a... több»

Bekokainozott cápák
#53864

dokumentum

Tom Hird cápaszakértő Florida Keys-ben azt vizsgálja, mi történik azokkal a cápákkal, amelyek kapcsolatba kerülnek bolygónk leghírhedtebb kábítószerével. több»

#53866

rövidfilm

1998-ban, Valenciában egy kétségbeesett nő, akinek segítenie kell haldokló édesapján, néhány titokzatos alakhol fordul, anélkül, hogy tudná, mit jelent valójában az... több»

#53868

romantikus

Egy fiatal rádióműsor-producer élő adásban vakrandira hívja nemrég elvált főnökét, hogy megmentse haldokló műsorukat, de véletlenül beleszeret az egyik versenyzőbe, és... több»

Jamie tökéletes karácsonya
#53869

dokumentum

Mikor megkérdeztük az embereket, kihez fordulnának legszívesebben, hogy segítsen feldobni karácsonyi receptjeiket, a válasz elsöprő volt: Jamie Oliver! Chefünk nem tétlenkedett,... több»

#53871

thriller

A történet középpontjában Stause terhes karaktere, Zoe és felesége, Kennedy (Baird) áll, akik egy erdei faházba menekülnek egy békés nászútra. Zoe azonban rögtön ideges lesz a... több»

#53873

dokumentum

A világ legdrágább autója. 3 darab van belőle. Darabonként 1 lóerősek, nagyon-nagyon messze vannak, és nem utolsó sorban egy magyar ember tervezte őket. Az Apollo-15, 16 és 17 1971-ben... több»

Rendező: Vereckei Zsolt

A reményhez − Csokonai Vitéz Mihály
#53875

dokumentum

Megkapó műsor Csokonai Vitéz Mihály pályájáról, életéről és költészetéről - néhány ismert és kevésbé ismert versével illusztrálva. több»

Csobánolás – bukovinai székely betlehemes játék
#53876

dokumentum

Karácsony idején sokfelé betlehemesek járják a portákat. A bukovinai székelyek betlehemezése, a csobánolás azért sajátos, mivel őket különösen megfogta a Szentcsalád... több»

Rendező: Kovacs Laszlo

Jankovicsok (Jankovicsok – egy család története)
#53878

dokumentum

Filmio

Jankovics Marcellről - a neves filmrendezőről, kultúrtörténészről, a Nemzet Művésze címmel kitüntetett alkotóról - még nem készült olyan film, amely nemcsak az ő életét, hanem... több»

Rendező: Szabó Szonja

Szereplők: Jankovics Marcell