Filmek

Legjobb filmek

Saját filmes lista készítése
#53902

dokumentum

A National Geographic Channel dokumentumfilmje a kevésbé ismert, rejtőzködő afrikai macskafélékről, a szerválról, a feketelábú macskáról és a karakálról. több»

Minden, amit tudni kell a mentális egészség fejlesztéséről
#53904

dokumentum

A klinikai pszichológus professzor Tanya Byronhoz a volt angol focista Alex Scott csatlakozik, aki korábban depressziós volt, hogy kiderítsék, hogyan segíthet a legújabb tudomány abban,... több»

#53905

dokumentum

1944. június 6. Kanada, Nagy-Britannia és az Egyesült Államok megszállják Normandiát, hogy felszabadítsák Európát a náci fennhatóság alól. A katonák számára a „leghosszabb nap,... több»

#53906

NA Eureka  (2022)

dráma

Murphy a lányát keresi, miután a törvényen kívüli Randall elrabolta. több»

#53908

dokumentum

A dokumentumfilmben megismerhetjük Gernyeszeg történetét azokból az időkből, amikor még Teleki-tulajdonban volt, majd elvesztését és folyamatos visszaszerzését és a család... több»

A virrasztás
#53909

családi

Greg és Eiric nagyon kötődtek a nagymamájukhoz, sokszor játszottak együtt. A nagyi még halála előtt rájuk bíz egy küldetést, hogy ha elmegy végleg, keressenek egy palackot, amiben... több»

Szereplők: Ben Smith

#53910

dráma | rövidfilm

Egy hetedik hónapban lévő fiatal nővér egyre nagyobb szorongással néz szembe, ahogy közeledik a nagy nap.

Rendező: Jasmin Tenucci

#53913

thriller | vígjáték

Amikor egy híres színész meghív egy középkorú férfit egy limuzinba, unalmas élete izgalmas fordulatot vesz. Felajánlják neki, hogy egymillió dollárt nyerhet egy sötét internetes... több»

#53914

NA Bot Benő  (2015)

animáció

Bot Benő az embereknek csak egy faág. Valójában ő egy bot-apuka, aki boldogan él egy fában családjával. Egy nap elindul otthonról, és bár nem akart messze menni, mégis távol kerül a... több»

Rendező: Jeroen Jaspaert

#53915

dokumentum

„Az ősi igazság minden pálos szerzetes tudatában élt. (Te is Magyarország, édes hazám, a pálosokkal fogsz növekedni és ugyanazokkal fogsz hanyatlani.)” Sebestyén Erzsébet közel... több»

Rendező: Czigóth Sándor

5 medve – mentőakció
#53916

dokumentum

Három évvel ezelőtt a magyar Fehérkereszt Állatmentő Liga budapesti irodájában megcsörrent a telefon és riasztó hírek érkeztek Spanyolországból: a külföldi kollégák egy csődbe... több»

#53917

dokumentum

Egy képeskönyv hatására Max Romey Alaszka egy távoli partvidékére utazik, hogy tengeri hordalékok után kutasson. Ám valami teljesen mást talál ott... több»

Rendező: Max Romey

#53918

dokumentum

Erzsébet királynő és Károly herceg, anya és fiú, uralkodó és trónörökös bonyolult kapcsolatát feltáró dokumentumfilm. több»

Sárkánylovasok: Mentőosztag: A fészek
#53919

animáció

Dak és Leila különlegesek. Nemcsak azért mert ikrek, hanem mert sárkányok nevelték őket, akikre családjukként tekintenek. Értik a nyelvüket, és képesek együttműködni annak... több»

#53920

misztikus

Hollis Morgan, a volt fegyencből lett amatőr nyomozó egy gyilkosságsorozat felderítésére indul. több»