Filmek

Legjobb filmek 1921-től 1930-ig

Saját filmes lista készítése
Szigorúan ellenőrzött életek
#54181

dokumentum

Petényi Katalin és Kabay Barna dokumentumfilmje drámai sorsokon keresztül mutatja be a román kommunista diktatúra ördögi mechanizmusát, a Securitate működését, a vallás, az etnikai... több»

Hello, Jack! The Kindness Show Spinoff
#54182

vígjáték

A film McBrayer nyomába ered, amint egy kedvességgel kapcsolatos rejtélyt old meg. több»

Szereplők: Jack McBrayer

#54183

NA Waterman  (2021)

dokumentum

Az ötszörös olimpiai érmes és hawaii őslakos Duke Paoa Kahanamoku számos rekordot döntött meg, így téve népszerűbbé a világon a szörfözést, miközben ő maga számos kihívással... több»

#54185

krimi

Jodi Arias, a hírhedt gyilkosnő története egy egészen új oldaláról, és arról, hogyan ragadta magával a világot közel egy évtizedig. A Lifetime egyik legsikeresebb igaz bűnügyi... több»

The Youngest Evangelist
#54186

családi | dráma | életrajzi | kaland | zenés

#54188

Húsz ország képviselői mérkőznek meg ezen az eseményen, ahol a négylábú barátaink megmutatják, mennyire jó a képzésük. A nyertesek érmekkel térhetnek haza, illetve egy adományt... több»

#54189

NA 潛行  (2023)

akció | dráma | krimi

#54190

vígjáték

#54192

dráma

John Boy és családja a karácsonyra készül, hazavárják apját, akivel végre együtt tölthetik az ünnepeket. Viszont egy vihar keresztülhúzza számításaikat, és John Boynak meg kell... több»

Relapse
#54193

NA Relapse  (2024)

horror

Instabil személyiségének és a közösségi média hatalmának köszönhetően Matt paranoiája egyre nő, és ezzel összekuszálja rehabilitációs programját. Egy titokzatos jelenlét kezd... több»

Rendező: Bret Easton Ellis

Szereplők: Joseph Quinn

#54194

fantasy | horror | thriller

Egy háborús veteránnak súlyos vádakkal kell szembenéznie, miután egy amis pár kimenekíti őt egy balesetből.

Rental Family
#54196

dráma | vígjáték

Egy Tokióban élő, lecsúszott színészt felvesznek jelképes amerikai srácnak egy japán bérbeadó családi céghez, ami egy váratlan utazásra vezeti, ahol más emberek életében játszik... több»

#54198

sci-fi | vígjáték

Egy jövőből érkező férfi csapdába esik a múltban, és megpróbál új életet teremteni magának, nem törődve az általa elindított következményekkel. több»

#54200

zenés

"A 2001-ben alapított, sokszínű, sokféle műfajra és stílusra nyitott Accord Quartet nemcsak a klasszikus kamarazenei repertoárban mozog otthonosan, de szívesen próbálják ki magukat... több»

Rendező: Seres Tamás