Filmek

Legjobb filmek 1921-től 1930-ig

Saját filmes lista készítése
#54163

dokumentum

Az Északi-sarkra elsőként egy amatőr felfedezőkből álló csapat jutott el 1967-ben. A legendás és egyedülálló vállalkozásukat pedig rögzíteték - filmen és hangos napló... több»

#54165

dokumentum | rövidfilm

Csaba látássérült, és mint oly sokan a mai világban, online randi alkalmazások segítségével próbálja megtalálni az igazit. De vajon hogy boldogul egy világban, ahol a képek és a... több»

Rendező: Danial Shah

#54167

dokumentum

A dokumemtum ritkán látott archív felvételeken és a palotába bejáratos bennfentesek információin keresztül tárja fel a királynő szavainak hatását: a világ vezetőivel való... több»

Rendező: Stuart Strickson

Szereplők: Hugo Vickers, Roya Nikkhah

#54168

NA Eureka  (2022)

dráma

Murphy a lányát keresi, miután a törvényen kívüli Randall elrabolta. több»

#54170

dráma | vígjáték

Nick Hornby és Stephen Frears nagy sikerű sorozatának második évadja, amelyben egy másik pár, Ellen és Scott cívódásait és kapcsolatának nüanszait figyelhetjük meg, ahogy a... több»

Rendező: Stephen Frears

#54171

dráma | vígjáték

Netflix

Egy nyugdíjas rádiós műsorvezető egy élelmiszerboltban dolgozik, hogy pénzt keressen és részt vehessen egykori munkaadója évfordulós partiján, ahol reméli, hogy újra találkozhat... több»

#54172

animáció

Anya és apa táborozni viszi az erdőbe Lolát, Lucie-t, Hugót és Victort. Amikor a felnőttek vizet keresve eltévednek az erdőben, Lolának kell megnyugtatnia társait, hogy minden rendben... több»

#54173

dokumentum

Gyakran előfordul a fiatalok körében, hogy tudva, -vagy tudtunkon kívül-, drogot fogyasztanak. Az ismeretterjesztő film szakemberek segítségével járja körül, hogy milyen tünetekkel,... több»

#54175

akció | thriller

Amikor Sara, a különleges erők katonája kisfiával ellátogat az Egyesült Államok frankfurti nagykövetségére, a fiú hirtelen eltűnik. Úgy tűnik, senki sem emlékszik arra, hogy valaha... több»

A patagóniai csontok
#54176

dokumentum | történelmi

2015-ben volt 150 éve, hogy walesi telepesek érkeztek Patagóniába; nem minden walesi telepes élte túl, és csak nemrég felfedezett csontok bizonyíthatják: az első walesi nők meghaltak... több»

Rendező: Ricardo Preve

Az igazság a gyorskajákról
#54177

dokumentum

Világszerte több millió adag elvitelre készült ételt fogyasztunk hetente. Az ételszállítási alkalmazások robbanásszerű megjelenésével pedig egyre kevésbé főzünk otthon. Ez a... több»

Életút Krisztus követségében
#54178

dokumentum

Farkas Attila atya 90 éves Farkas Attila atya évtizedekig szolgált a budapesti Szent István Bazilikában, szerteágazó, többek között művészettörténészi munkássága alapján nagy... több»

Rendező: Koltay Anna

Rejtélyek professzora – Halálos múlt
#54180

krimi

Winslow professzor krimiírást tanít az Elmstead Főiskolán. Amikor egy tanítványa rejtélyes körülmények között eltűnik, a tanárnő mindent megtesz, hogy kiderítse, mi történt. A... több»