Filmek

Legjobb filmek 1921-től 1930-ig

Saját filmes lista készítése
Amerika nemzeti parkjai: Állatok az édenkertben
#54602

dokumentum

Az amerikai nemzeti parkok vad, lüktető, a tájat élettel megtöltő szívét az állatok alkotják, melyek a kontinens letűnt, elfeledett régmúltjába viszik vissza a látogatókat. A... több»

#54607

NA The Pay Day  (2022)

krimi | thriller | vígjáték

Egy frusztrált informatikus úgy dönt, hogy egyszemélyes rablásba kezd, hogy értékes adatokat lopjon el, amik milliókat érnek a feketepiacon. több»

#54609

dokumentum

2020. március 14. A Chicago az utolsó zenekar a színpadon, mivel világszerte megkezdődik a COVID-zárlat. Az Utolsó zenekar a színpadon elmeséli a hihetetlen történetet, hogyan élte... több»

#54611

NA Sid Is Dead  (2023)

dráma | vígjáték

A többiek számára láthatatlan gimnazista fiú elszólja magát, és neki köszönhetően felfüggesztik az iskola legnagyobb zsarnokát, majd rájön, hogy talán már csak két hete maradt... több»

Hangvarázsló
#54612

dokumentum

Király Ernő 1949 óta komponált. Több mint ötvenéves zeneszerzői munkássága alatt változatos művek sokaságát hozta létre. Első figyelemre méltó szerzeményei közé a szabadkai... több»

Rendező: Siflis Zoltán

#54614

dokumentum

Filmio

Emlékképek és Trianon drámája Kassa magyar történelmében. Kassa a XX. század elején többségében magyar nemzetiségű város volt. Ekkor hozták haza és temették újra II. Rákóczi... több»

Gondozó gazdaság
#54616

dokumentum

Film egy gondozó szerepet betöltő farmról, ahol kizárólag autista fiatalok dolgoznak. A fiatal munkások saját szavaikkal és a maguk egyedi módján elmondják, hogyan segítette őket az... több»

#54620

családi | fantasy | kaland

Amikor egy elhagyatott bevásárlóközpontban megnyílik egy halloweeni bolt, három barát, akik úgy gondolják, hogy már túl vannak a csokik és cukorkák időszakán, úgy döntenek, hogy... több»