Filmek

Legjobb filmek 1921-től 1930-ig

Saját filmes lista készítése
#54701

romantikus | vígjáték

A királyi élet elől menekülni vágyó, daliás herceg az Egyesült Államokba érkezik, hogy New York állam északi részén egy kisvárosban vállalkozást indítson, és beleszeret egy volt... több»

#54703

horror | kaland | vígjáték

#54705

dokumentum | dráma

A romániai zsidók története
#54708

dokumentum

Netflix

A dokumentumfilm a Romániában élő zsidóság történetét tárja fel az első telepesek érkezésétől kezdődően egészen a kommunista berendezkedésig. több»

Rendező: Oana Giurgiu

Hubay Jenő: A cremonai hegedűs
#54712

zenés

„Ferrari mester, a hegedűiről híres Cremona város céhelnöke bejelenti, hogy a polgármester pályázatot hirdet mesterhegedű készítésére. A nyertes jutalma egy aranylánc, illetve a... több»

#54713

dráma | romantikus

Felesége elvesztése után Aoki egyedül neveli a kisfiát. A férfi úgy dönt, elhagyják otthonukat, hogy Szöulba költöznek, ahol új életet kezdhetnek, ám hamar rádöbben, hogy az élet... több»

Ételek és szerelmek
#54715

romantikus | vígjáték

TV-ben (HBO 2, csütörtök 01:33)

Mit tennél, hogy megszerezd álmaid állását, az igaz szerelmet, valamint egy kis bátorságot, hogy önmagad legyél? A harmincas Sam népszerű gasztroblogger, akinek gyerekkori álma, hogy... több»

A hópárducok nyomában: eltűnő árnyak
#54717

dokumentum

A Spiti völgyben, az indiai Himácsal Prades tartományban forgatott film segítségével felfedezzük a - legrejtettebb és legkevésbé ismert nagymacskák - a hópárducok lenyűgöző életét. több»

#54719

dokumentum

Dr. Sipos József orvos önmaga szerint is ellentmondásos személyiség, megátalkodott lavírozó, még a Securitate sem törte meg. Elárult ember, de nem akar szembesülni az... több»

Rendező: Varga Ágota

#54720

NA In Our Day  (2023)

Szöulban egy negyvenes évei elején járó színésznő ideiglenesen egy barátjánál lakik, aki egy macskát nevel. Közben egy hetvenes éveiben járó, egyedül élő költőnek... több»

Rendező: Hong Sang-soo

Szereplők: Min-hie Kim, Ju-bong Gi