Filmek

Legjobb filmek 1921-től 1930-ig

Saját filmes lista készítése
#54721

dokumentum | vígjáték

Netflix

Mike Epps reflektál karrierje sikereire és személyes küzdelmeire, kitérve pénzügyi kérdésekre, a kapcsolatokra és az utcai élettel kapcsolatos komikus meglátásaira. több»

Rendező: Royale Watkins

Szereplők: Mike Epps

#54722

dokumentum

Tudósok és mérnökök világszerte próbálkoznak a lehetetlennel: hogy uralják a gravitációt. több»

Rendező: Nic Young

Szereplők: Peter Capaldi, Ron Evans

#54723

dráma | életrajzi | történelmi

František Kriegel orvos és politikus megragadó története az 1968. augusztus 21-i drámai eseményeket mutatja be, amikor a kommunista párt vezető vezetőivel (Alexander Dubček, Oldřich... több»

#54725

dokumentum

Szent László, történelmi nagysága mellett, mely mindjárt Szent István után sorolja, abban egyedülálló a szentek között, hogy legendás alakjában a pogány mitikus-epikus hős, a... több»

Rendező: Jankovics Marcell

飯戲攻心2
#54726

dráma | romantikus | vígjáték

#54727

NA Medal  (2023)

akció

Rajvir Singh, egy fiatal sportoló arról álmodik, hogy aranyérmet nyer, de mindig tragédiák akadályozzák meg céljai elérésében. Egy baleset miatt elveszíti hallását, majd felvételt... több»

Péterfy Bori és Love Band
#54728

zenés

A kacatpop stílus hazai képviselője, az Amorf Ördögök zenekar megszűnése után alakult Péterfy Bori & Love Band kicsit más irányban folytatta, mint az anyazenekar. Az Amorf... több»

#54731

NA Luna negra  (2023)

dráma

Mexikó keleti része, Veracruz tartomány, Jalcomulco csendes városa, amelynek élete a Los Pescados folyó vizével együtt folyik. A cselekmény középpontjában egy nagycsalád élete áll:... több»

#54732

vígjáték

Netflix

Jes Tom, Alok, Asha Ward, Chloe Petts, DeAnne Smith, Krishna Istha és Mx. Dahlia Belle humoristák beszélnek a nemek kérdéséről. több»

Vad vakációk
#54733

dokumentum

A tapasztalatok szerint a várva várt vakációt mindig tönkreteszi valami. A baj okozója gyakran az időjárás... máskor egy elveszett bőrönd... legrosszabb esetben pedig egy váratlanul... több»

#54736

NA Quicksand  (2023)

thriller

Egy majdnem válófélben lévő házaspárt ismerhetünk meg, akik egy kolumbiai esőerdőben túrázás közben futóhomokba ragadnak. Megküzdenek a dzsungel elemeivel, és együtt kell... több»

#54739

Angeliki megpróbál lakást venni Bécsben Carmen barátnője segítségével, aki egyébként lakberendező, de úgy tűnik, hogy Carmen minden javaslatában talál valami hibát, amely igencsak... több»

#54740

dokumentum

Rendező: Felix Meyer-Christian

Szereplők: Helen Wendt