Filmek

Legjobb filmek 1901-től 1910-ig

Saját filmes lista készítése
#55002

dokumentum

A sün hétköznapi állat, kertjeink éjszakai látogatója, amely elterjedt egész Európában, az utóbbi évtizedekben azonban életterét számos veszély fenyegeti, úgyhogy mindenütt a... több»

Szereplők: Steve Backshall

#55005

dokumentum

Tisza István tragédiája 100 évvel ezelőtt, az I. Világháború végnapjaiban, forradalom és bosszúvágy uralta Budapest utcáit. Tisza István miniszterelnök a XX. század hajnalának... több»

A nagy vándorlás
#55007

dokumentum

Regőczi István atya, az „Isten vándora” az I. világháború utáni belga Actio Catholica program segítségével jutott el Belgiumba, ahol szegény sorsú, alultáplált, rossz egészségi... több»

#55008

dráma

Macarena szerény családban nőtt fel. Szülei úgy döntöttek, hogy ötéves korában kivándorolnak az Egyesült Államokba. Az akaratos Macarenának nehéz kamaszkora volt, de egy váratlan... több»

#55009

thriller

A tapasztalt bérgyilkos, Wilson utolsó megbízatását Fuerteventura szigetén kapja, hogy megöljön egy férfit, akivel még sosem találkozott. Ám a célpont késik, és Wilsonnak meg kell... több»

#55011

romantikus | vígjáték

Rémek a vadonban: Tények és mítoszok
#55014

dokumentum

Ellenállhatatlan, őserővel záródó állkapcsok, borotvaéles karmok, biztos halált hozó méregfogak. A természetben egymást érik a rettenetes, belőlünk azonnali menekülésvágyat... több»

#55019

fantasy | misztikus

Az uralkodónő lányának eltűnése rábír két testvért, hogy újra békét és szövetséget kössönek, miután egy háború szembe állította őket egymással. több»