Filmek

Legjobb filmek 1901-től 1910-ig

Saját filmes lista készítése
#72201

rövidfilm

A filmben egy új dal sorsát láthatjuk a stúdióbeli próbáktól a koncertszínpadig.

Rendező: Lance Bangs

Kacat-dizájnerek
#72202

Shane Hansen tervezői kihívások sorozatán keresztül irányítja a versenyzőket, segítve őket eredeti, merész és innovatív művek készítésében. több»

Columbo – Az ínyenc gyilkos
#72203

krimi

TV-ben (LifeTv, csütörtök 01:33)

Paul Gerard ételkritikus, aki évek óta zsarolja a város egyik legismertebb vendéglőjének tulajdonosát tudván, hogy az újságban megjelenő kritika tönkre teheti az éttermet. Ezért a... több»

Józsi nővér és a sárga bicikli
#72204

dokumentum | életrajzi

Székely József a legmagasabban fekvő erdélyi községben, Kommandón teljesít egészségügyi asszisztensi szolgálatot. Itt, a világtól elzárva, különösen egymásra szorulnak az... több»

Rendező: Zsigmond Dezső

Szereplők: Székely József

#72205

dokumentum

Volt valaha Marco Polo, a világ legismertebb utazója Kínában? Ugyanis vita folyik arról, hogy a velencei könyve valóban személyes beszámoló-e a 13. századi középkori Kínai... több»

Műkorcsolyázó Európabajnokság
#72206

dokumentum

1955 január 27-29-e között Budapesten rendezték meg a műkorcsolyázás nagy seregszemléjét a Városligetben.

Rendező: Farkas István

Lux úr szabadalma
#72207

dráma | rövidfilm

A Pantotechnicon vállalat óriásüzemében holnap indul meg a munka. A szerkezet csak akkor működhet tökéletesen, ha minden alkatrésze a helyén van. De vajon a helyén van-e mindegyik? Lux... több»

D-Train
#72208

NA D-Train  (2015)

A középiskolás érettségi osztálytalálkozó szervezője Los Angelesbe utazik, hogy megkeresse az évfolyam valamikori legnépszerűbb srácát, és meggyőzze, hogy jöjjön el a... több»

Társasjátékok
#72209

dráma

Egy bárban töltött este után jókedvű társaság érkezik az elegáns villába: a házigazda és barátai, három összeszokott pár, valamint vendégeik. Paloma, a bártáncosnő az aznap... több»

Csongrádi Gábor Quartet
#72210

zenés

A gitáros Csongrádi Gábor és a zenekar szaxofonosa Ávéd János harmadik éve dolgozik együtt különböző jazz-formációkban. A fiatal kreatív zenészpáros fél éve hívta életre a... több»

Rendező: Sebők György

Mediawave 2005. - Norvég jazz
#72211

zenés

Karl Seglem hazája egyik legizgalmasabb kortárs tenorszaxofonosa és zeneszerzője. Norvégia gazdag népzenei hagyományait kombinálja egyéni kifejezésmódjával, miközben egy olyan zenei... több»

Rendező: Silló Sándor

Mátyás herceg és Tomás, a kovács fia
#72212

családi

Ezt a szlovák népmesét Mark Twain "Koldus és királyfi" című regénye ihlette. Egyszer volt, hol nem volt, hét hegyen és hét folyón is túl, volt egy magas torony. És ebben a toronyban... több»

#72213

NA Veszélyroham  (2021)

(1)

akció | rövidfilm | sci-fi

Franklin (Tóth Péter Attila) egy napon találkozik egy József nevű férfival (Kilián Tibor), aki különleges, ámde veszélyes feladattal bízza meg Franklint: ha bemegy a közeli erdőbe,... több»

#72214

93 Panelkapcsolat  (1982)

(2)

dráma

Egy egymástól eltávolodó férj és feleség elgondolkodik a házasságuk legrosszabb vitájához vezető eseményeken. több»

Nagyon jó és hasznos film, ajánlom meggtekintésre mindenkinek. Érdemes elgondolkodni rajta, hogyan ment tönkre annyi ember élete, annyi család és generáció egy hülye utópista eszme miatt.
#72215

akció | sci-fi | vígjáték

A Deadpool franchise harmadik része, melyben a közönségkedvenc karakter mellett visszatér Rozsomák szerepében Hugh Jackman. több»

#72216

akció | dráma | krimi | musical | thriller

Arthur Fleck, az Arkham Elmegyógyintézet leghírhedtebb lakója, egy ismeretlen nő kíséretében szabadul ki a fogságból, odakint azonban hatalmas káosz uralkodik. Gotham City mocskos... több»

#72217

dráma | vígjáték

A hetvenéves Mahin, aki eddig magányos volt, úgy dönt, hogy újraéleszti szerelmi életét. Egy véletlen találkozásból pedig egy felejthetetlen este kerekedik. több»

#72218

dráma | vígjáték

Delia, háromgyermekes anya az 1940-es évek második felében Rómában él. A város a felszabadulásból fakadó remény és az éppen csak véget ért háború okozta anyagi nehézségek... több»

#72219

dokumentum | életrajzi

Pablo Picasso a történelem egyik legmegbecsültebb művésze. Mégis, mi vezette őt ilyen elismeréshez? Évekig figyelmen kívül hagyták meghatározó élményeinek jelentőségét – az... több»

#72220

85 Motorosok  (2023)

(8)

dráma | krimi

A Danny Lyon ikonikus fotókönyve által inspirált Motorosok elmerül a 60-as évek motorosainak zsíros bőrű szubkultúrájának megjelenésében, érzésében és hangjaiban. Kathy, a... több»