Közösség

#premiervadasz

Br623   2025.08.30 22:14
1

Érdekelne, hogy mit szóltok az új mozijegy szerzés feltételeihez, hogy gyorsan 500 karaktert kell írni egy új filmről/sorozatról? Szerintem bármiről írok 500 karaktert úgy is, hogy nem láttam. És a gyorsaság számít, így nem csodálkoznék, ha egyeseknek esetleg több fiókja lenne a jegyek miatt. Igazságosabb lenne, ha a medállal rendelkezők valami előnyben részesülnének, és ne csak a gyorsaság számítson! Mert igazságtalan, hogy szeretnék elmenni egy premierre, és hiába van arany medálom, ha éppen dolgozom, mire eljut hozzám a felhívás, már le is maradtam. Pedig lehet, hogy pont előtte írtam ezer karakteres átgondolt véleményt egy új filmről.

alexa84 2025.09.02 13:59
0

Kedves hozzászólók, a havi mozijegyes medálos játékunk továbbra is fut, időnként azonban hirdetünk ilyen jellegű villámjátékot is. A mafab igyekszik a minőségre helyezni a hangsúlyt, ezért hálásak vagyunk nektek, hogy írásaitokkal hozzájárultok a honlap szerkesztéséhez, színvonalához! :) Üdvözlettel, a mafab csapata

Crew 2025.09.01 06:44
2

Egyetértek teljesen!

Filmbarbár 2025.08.31 21:09
0

Lemaradtam valamiről? Ez valami új változtatás?

Br623 2025.09.01 02:30
1

Egy ideje úgy lehet a premierekre mozijegyet nyerni, ha írsz egy 500 karakteres értékelést egy előző héten megjelent filmről (mozi vagy streaming) és a végére írod, hogy #premiervadasz és a leggyorsabb x (mondjuk 10) véleményező kap mozijegyet.

Filmbarbár 2025.09.01 19:08
2

Ez így baromság, egyrészt nem is biztos, hogy az illető látta azt a filmet, másrészt nem biztos, hogy tényleg tartalmas véleményt fog írni, harmadrészt honnan lehet tudni, hogy ki az x leggyorsabb. Úgy tűnik, a minőséget megint sikerült feláldozni, és egyáltalán nem arra ösztönzik a felhasználókat, hogy tartalmas írásokat adjanak ki magukból. Mondjuk én az újabb filmek nagy részéért egy lyukas garast (vagy stílszerűen dollárt) sem adnék, és olyan mozi sincs a környékünkön, ahol bármilyen jegyet fel tudnék használni, így ez a része hidegen hagy. Az viszont elszomorít, hogy ezzel valószínűleg megint nem a minőségi tartalomkészítés kerül előtérbe.