M3GAN 2.0

M3GAN 2.0

2025.07.02 majkroly

Akció-vígjáték

Ugyan az első rész még a horror műfajt képviselte, ebben már inkább az akció-vígjáték irányába mentek el. Egyértelműen a fiatalabb generációt próbálták megcélozni vele, sok poénnál éreztem azt, hogy a 36 évemmel nem én vagyok a célközönség. A film igen hosszú, szerintem legalább 20 percet ki lehetett volna vágni belőle, de ennek ellenére igényesen rendezett, élvezhető alkotás. Mindenképpen kiemelném az Ameliát játszó hölgy játékát, mindenképpen ő volt a film fénypontja; legutóbb az Ahsoka sorozatban lehetett látni a színésznőt.

2025.06.26 Strausz Odett

Sokkal jobb volt, mint az első rész. Még nevetni is lehetett rajta. Nekem nagyon tetszett.

2025.07.08 padar8821

Premier előtti vetítésen tudtam megtekinteni, így szerencsére nem tudtam meg semmilyen spoilert a filmről. Pozitív csalódás volt, tele fordulatokkal.

2025.06.27 meva

A horrorbaba most akcióhős

A tiszta horror rajongói talán tiltakozhatnak, de én M3gan ezen modelljét nagyon szórakoztatónak találtam. Szellemes és izgalmas a sztori, bár sokan fanyalogni fognak, és förtelmesnek fogják találni, hiszen az első rész után mást vártak.

2025.06.30 MittuDomain

Átlagos, de jó értelemben

Nem vagyok oda a horrorokért, de láttam az eredetit, és kíváncsi voltam a folytatásra. Nos, annál sokkal jobb, sőt önállóan is élvezhető, az első rész ismerete nélkül. Cserébe a film maga sem tudja, milyen hangszeren játszik: a Megan 2.0 műfajt vált, horrorelemekkel fűszerezett science fiction lesz belőle. A történetvezetés néhol megbicsaklik, a karakterek szokás szerint papírvékonyak. A vágás és a forgatókönyv egyaránt hullámzó, a tempót nem mindig találja meg a film. Kicsit innen, kicsit onnan, van benne rókabőr bőven, de egyszer meg lehet nézni.

2025.07.01 marinov

Akcióvígjátékra cserélték a horrort

A vírusként terjedő babafilm sikeres folytatása alaposan elkészített és elfogadhatóan szórakoztató. Úgy hiszem, nyári kikapcsolódáshoz elég, de vegyes eredményeket hoz. M3GAN, amelyet a megsemmisítése után újjáépítettek, még mindig rendelkezik némi humorérzékkel, ami jót tesz a filmnek. Van néhány pillanat, amire vágyunk, például ahogy M3GAN szó szerint robotként táncol a színpadon, vagy egy Steven Seagal imádatára épülő verekedés, vagy Gemmát Kate Bush: This Woman’s Work című számának eléneklésével nyugtató abszurditása. Tehát ez a M3GAN 2.0 néhol szórakoztató, máskor túlzásba vitt. Kíváncsian várom, hogy a M3GAN 3.0 esetleg szemtelenebb, vagányabb, őrültebb lesz-e.

2025.06.30 vazso

Jobb, mint az első rész

Premier előtt sikerült megnéznünk a filmet a Mammutban. Ez a rész önállóan is megállja a helyét, nem feltétlenül szükséges ismerni az előzményeket, és véleményem szerint sokkal jobban sikerült, mint az első rész. Mivel nem a kedvencem a horror műfaj, így örömmel tapasztaltam, hogy a M3GAN 2.0 már nem ebbe a kategóriába esik. Nagyon mai (ha a mesterséges intelligencia térhódítását nézzük), nagyon pörgős és szórakoztató (bár néha kicsit túlzó). A végén pedig a tanulság és az üzenet is ott van. :)

2025.07.04 HitGirl

Komolyan, ez egy „Terminator 2 balhé babákkal” cucc – egyszerre izgalmas, vicces és kicsit túlzásba visszük. A fight-ok ütnek, az akció bombeáz, még ha a sztori néha kaotikus is. És az a Kate Bush-jelenet… brutál!

2025.06.30 davey2098

Értékelés

Nagyon jó film. Nekem sokkal jobban tetszett, mint az első rész. Elejétől kezdve pörgős, nem unalmas, jól fel van építve. A vége csavar tetszett a legjobban. Ami még nagyon tetszett, hogy nem a két robot folyamatos verekedéséről szól. De a robotok harci jelenete is nagyon jól meg lett csinálva. Látványos, akciódús film. Aki látta az első részt, mindenképpen nézze meg a folytatást, garantáltan nem fog csalódni. A színészek is jól játszottak, nagyszerű szereposztás. Tényleg megéri megnézni. Számomra többször nézhető film lett.

2025.07.02 Esem

Ez egy full camp‑őrület, és baromira jól sült el. Techgazdák, AI‑összeesküvés, új gonosz android, showdown, zene, tánc – minden van. Allison Williams hozza a laza figurát, M3GAN meg mindenképp extra. Nem komoly, nem horror, de baromi szórakoztató – egyszerűen imádtam.

2025.06.27 Mario

Ha azt várják, hogy visszatér a régi horror hangulat – csalódni fognak. Ez most harsány, akcióközpontú popcornmozi, ami szeret lenni sci‑fi paródia és globális thriller egyszerre. Biztos van benne valami, de egyszeri nézésre megteszi.

2025.06.29 Ádám

Imádtam a film eszement lendületét: kétórás akcióorgia, globális küldetés, meg egy dallamos show‑betét Kate Bush-dal. Teljesen abszurd, de pont ez a varázsa – egy igazi pop‑horror popcorntréfa, amit csendben kimondva baromira élveztem.

2025.06.28 Xenomorf

Komolyan mondom: nekem néha zavaros volt a cselekmény. Túl sok szereplő, túl sok nemzetközi összeesküvés és túl kevés amitől tényleg borzongsz. M3gan már nem a slasher‑vintage, hanem inkább üres blockbuster‑klisé. Szórakoztató, de gyorsan felejthető.

2025.06.25 barbcsika

Sokkal jobb lett szerintem az első résznél. Végre tényleg volt humora M3GAN-nak, jó kis poénok voltak, jókat nevettem sokszor. Az első rész nekem uncsi volt, és előrelátható, ez izgibb és viccesebb lett. Most már megkedveltem ezt a kis robotot. Nem c... Több