N/A
Érdekességek

Jégvarázs 3

Frozen 3

Ez a Jégvarázs-sorozat egyetlen olyan főfilmje, amely a 2020-as években került a mozikba. Az első két film a 2010-es években jelent meg.Szerző: Szarka Károly

Ez az első Jégvarázs-film, amelyet nem Chris Buck rendezett.Szerző: Szarka Károly

Ez a negyedik Disney-film, amely november 24-én kerül bemutatásra a Toy story - Játékháború 2. (1999), az Aranyhaj és a nagy gubanc (2010) és az Encanto (2021) után.Szerző: Szarka Károly

Idina Menzel, Kristen Bell és Josh Gad egyenként összesen 60 millió dollárt kaptak a Jégvarázs III-ért és IV-ért.Szerző: Szarka Károly

A Disneytoon Studios által készített folytatásokat nem számítva ez lesz az első trilógia a Disney animációs kánonban, valamint a Disney harmadik olyan animációs filmje, amely közvetlenül a mozikba kerül, nem pedig videón jelenik meg – a másik két ilyen film a Pixar Animation Studios által készített Toy story - Játékháború és Verdák volt.Szerző: Szarka Károly

A film a Walt Disney Animated Classics sorozat 66. filmje.Szerző: Szarka Károly

A Jégvarázs III és IV forgatására egyszerre kerül sor, így a Jégvarázs lesz az első animációs filmsorozat, amelynek két folytatását ilyen módon forgatják.Szerző: Szarka Károly

Bár bejelentették, hogy Jennifer Lee nem vesz részt a forgatáson, mivel a Walt Disney Animation Studios kreatív vezérigazgatója lett, 2024 szeptemberében lemondott tisztségéről, hogy visszatérhessen és megrendezhesse a filmet.Szerző: Szarka Károly

A film Anna családjára összpontosít, és további varázslatos lényeket mutat be.Szerző: Szarka Károly

A Jégvarázs 3. részét eredetileg 2026-ra tervezték bemutatni, de végül 2027-re halasztották. A tervek szerint november 24-én lesz a premier, ami hálaadás napja, az első két rész is ünnepnapon debütált. A Disney már most kijelentette, hogy negyedik rész is készül majd. Szerző: Br623