21 Jump Street - A kopasz osztag

21 Jump Street

2018.07.17 czerik

Egész jó film, egy balekkal, és egy "mocsóval" akik ellesúlyozzák egymást. Humoros, családi film. Ajánlom.

2018.03.30 NFG

Számomra igazán szórakoztató és élvezetes film lett, tele akcióval és természetesen humorral! A színészi játékokba sem kötnék bele! Hozta azt a magas szintet, amit vártam tőle!

2016.10.22 vivikejencikelara

Nagyon tetszett! Amikor kipróbálják a kocsit az nagyon vicces! És igen lehet tanulság egy ilyen vicces filmben is ., ezzel is meg akarják állítani a drogokat, azt hiszem. De ha még nem is ezért csinálják az ilyen filmeket példákat azért vehetünk belőle. Vicces, mindenkinek kötelező!

2017.07.31 czigler.nora

Én imádom ezt a filmet:D Vicces, kikapcsolja az embert, a színészi munka lehet, hogy nem a legjobb, de többet nem is várok feltétlen ilyen témájú filmnél.

2017.06.23 Olivér Rózsa

Egy bugyuta vígjáték igényesen kivitelezve. Igazából szórakoztató és a végéig van benne poén. Fiatalos ezért megesik benne trágár poén is de ettől függetlenül még jó.

2017.06.01 jencike1985

Rengeteg jó színészt vonultat fel a film ezért is gondoltam nem biztos hogy tetszeni fog, de meglepetésemre hatalmas film lett belőle. Igazán humoros , vicces.

2020.11.14 Félix

Megunhatatlan, zseniális kikapcsolódás tiniknek

Mindkét színész kifejezetten tetszett. Az akció, a krimi, a gyilkosság elég erős benne, de számtalan poénból sincs hiány. Láttam egy jó párszor ezt a filmet, de még most sem tudom megunni. A felszolgáló álca nagyon jól áll a két színésznek. Vannak poénos párbeszédek, dumák ebben a filmben, pl."Csá, dagi fiú!Mi van veled?". Tiniknek nagyszerű film.

2015.05.10 hejnekem

Minden jelenete telitalálat, miközben hihetetlenül lenyűgöző és elképesztően vicces. Két nagyon humoros figura teszi nagyon szórakoztatóvá ezt a filmet, abszolút a jobb vígjátékok közé tartozik.

2016.01.21 kissjanos21

Paródiának túl komoly lenne, vígjátéknak túl bugyuta volt, akciófilmnek ne is nevezzük. Színészi játékok sem voltak kiemelkedőek, mondjuk ilyen szerepekben nem is nagyon lehet brillírozni.Egyszer nézős szigorúan.

2015.06.08 Tomi

Egész jó kis film lett annak ellenére hogy nem igazán kedvelem Jonah Hill-t mint színész. A filmben voltak jó poénok de ezen kívül nem tudok más pozitívumot mondani. A történet röhejes de lehet direkt lett ilyen. A színészek elmentek. A második rész szerintem jobb lett mint az első (főleg a végefőcím) :D

2015.06.22 kovi23

Nekem közepesre sikeredett ez a film. Az alaptörténet tetszik, a cselekményvezetés már kevésbé, több helyen ellaposodott, unalmassá vált. A színészek jól játsszák az egysíkú szerepeiket. Nekem a filmben szereplő humor nem tetszik, de legalább nem idegesített, két három poén ami megállja a helyét.

2018.03.30 NRD

Ez egy fantasztikus családi film. A szereplők a legjobbak, akik csak lehetnének. Az izgalmas részek izgalmasak, ahogy annak lennie kell. Mindenkinek csak ajánlani tudom.

2016.10.30 fazekasanett92

A téma feldolgozása kicsit amatőr de nem is ezt keressünk egy vígjátékban. Kikapcsolt és jó humorosak voltak a jelenetek ahogyan a karakterek is, elég jól összerakták a befejezést is, nem rossz film.

2015.03.27 drsolomon

A 2012-es év talán legszórakoztatóbb vígjátéka. Az elsőre furcsának túlnő páros fantasztikusan működik együtt a vásznon.. A történet akciót vegyít vad humorral.