Jobban bejött, mint Az útvesztő. Jó kis sztori, megfelelő szereplőválasztással, és azért el is lehet rajtagondolkodni. Mindenképp megéri megnézni a folytatást, hátha kihoznak belőle valami jót.
Nem volt nagy cucc. Ennél még az Éhenkórászok viadala is jobb volt, az nem volt ennyire klisés és kiszámítható. Elég sokszor tudni lehetett, mi lesz. Maradok a Battle Royale-nál (szigorúan a regény). Következő részt is megnézem, de nem várok tőle sokat.
Nem olvastam a könyvet, csak a filmet láttam. Végig lekötött, nagyon érdekes, izgalmas. Nekem sokkal jobban tetszik, mint az Éhezők Viadala. Szerintem a disztópikus filmek közül ez a number 1. Mind a kivitelezés, színészi játék, izgalom szempontjából. Shailene Woodley pedig mindent visz, egyik kedvenc színésznőm.
Én csalódtam ebben. A történet klisés, kiszámítható, a szerelmi szál pedig indokolatlan. A könyvet nem olvastam, de a film nem hozta meg számomra a kedvet egyáltalán.
Sok ember szerint nagyon hasonlít az éhezők viadalához. Én nem ebbe a táborba tartozom. Igaz mind kettő a jövőben játszódik, de ennyi a közös. Tele van fordulatokkal és nem lehet kiszámítani a végét! mindenkinek csak ajánlani tudom! :)
Engem megnyert, kár, hogy nem moziban láttam! Kicsit útvesztő, kicsit éhezők viadala és mégis egyedi. Remek kis young-adult film, nálam simán újranézős! 10/8
Nagyon jó film és a könyv is szuper. Jó hogy a szerelmi szálat nem erőltették, pont megemészthető volt. Színészek, történet szuper. Várjuk a folytatást.
Számomra ez a film egy nulla. Lehet, hogy bennem van a hiba, de kár volt megnézni. Ez a young adult műfaj már kicsit kezd unalmas lenni, ráadásul a műfajon belül vannak ettől sokkal jobb filmek is.
A könyvet nagyon szeretem, de szerintem nem hoztak ki mindent belőle. Ettől még izgalmas, lendületes, szerethető film.
Nagyon jó a film, ha szereted a mostanában divatos, főként fiatalokkal előadott, posztapokaliptikus társadalomban játszódó filmeket.
Borzasztó film a könyv olvasása után, ez olyan, mintha ki akarta volna gúnyolni a könyvet. Hogyha csak a filmet látta valaki akkor nem biztos hogy olyan rossz, de nekem szerintem nem tetszene. Annyi elvarratlan szál van a filmben, amit a könyvben elm... Több