Nagyon izgalmas film, nagyon érdekes megközelítése egy tökéletes életre törekvő világnak, ahol béke honol.. De mint kiderül, az ember nem képes békében élni, mert mindig van egy kis ürügy, ami felborítja ezt a rendszert!
Nagyon kellemes meglepetés volt. Azt hittem, hogy a kedvenc Éhezők viadala után hasonló kategóriában már ilyen jó film nem nagyon lesz, tartottam így hát ettől is, de nagyon tetszett. A színész csaj pedig Jennifer Lawrence-el felveheti a versenyt, nagyon tehetség Woodley is. :) Szuper film. Nagyon várom a 2. részt.
Meglepően jó volt. Nem sok elvárással ültem neki ennek a filmnek, de a végére megszerettem. Szerintem jobb, mint a hasonló műfajban operáló Éhezők viadala, érdekesebb karakterek, jobban felépített sztori, bár utólag elolvasva a könyvet, kicsit sajnál... Több
Sajnos egyre több ilyen, a várható hatalmas társadalmi változásokról szóló film készül. Sötét jövő elé néznek sajnos a következő generációk.
Tetszett a film, nem a szokványos sztori. A szereplőket is nagyon jól választották ki. Kedvet kaptam, hogy a könyvet is elolvassam.
Túl sok ilyen film készül mostanában. Mindegyikben ugyanaz történik, csak a színészek mások. Még a karakterek is ugyanazon, a jellemük, a párbeszédek. Unalmasak már, bár itt legalább szimpatikus a főszereplő, Shailene Woodley.
Az első rész nagyon tetszett. A film izgalmas, a színészeket pedig jól összeválogatták hozzá. Alig várom a folytatást.
Tegnap néztem meg, hogy a moziban megnézhessem a folytatását. Nagyon nagyon tetszett! Nekem mindvégig izgalmas volt, váratlan fordulatokkal. A karakterek is nagyon szimpatikusak. Tetszett a történet érthető felvezetése, mindvégig érthető volt a történet. Mindenkinek ajánlom 5/5
Ismerősöm ajánlotta hogy nézzem meg. Nem csalódtam. nagyon jó film. Érdekes a története, jól meg van csinálva, és a színészi alakítás is kiváló. Lekötötte a figyelmem. :)