Ezt a filmet is párom miatt néztem meg. Nehezen indul be és már unalmasnak mondanám de aztán jön a fordulat és úgy pörög , hogy nagyon jó. Van benne izgalom bőven és néha azért ijesztő is.
Érdekes volt a történet, amit szépen meg is valósítottak. A ház, a díszletek, a korhű ruhákat is nagyon eltalálták. Nekem igazából a stílusa tetszett a filmnek, nagyon magával ragadóak voltak a képek.
Ez egy kísértetfilm. Elvileg ilyet könnyű csinálni, mert elég a komor hangulat, szapora kép- és hangeffekt, pont. De épp emiatt könnyű elrontani is egy efféle horrort. Na, ezt nem sikerült! Mármint: elrontani. Tíz évvel a bemutató után is kiver a hideg (főleg a hintaszéktől). Aki cizellált színészi játékra számít, az annyira téveszt, mintha külvárosi kiskocsmába menne József Attila szavalóversenyre zsűritagnak... Ez egy kísértetfilm. Egy jó horror! A mottó (akárcsak az Ideglelésnél): Egyedül nézd meg, éjjel!
Egyszer nézős film. Nem tett rám különösebben mély benyomást, bár tetszett, de ennyi. Volt néhány ijesztgetős jelenet, ami egészen jól sikerült, de alapjában majdnem unalmas horror volt. A szereplők jól alakítottak.
A film nem tett rám mély benyomást. Én inkább a pörgősebb filmeket szeretem, és számomra nagyon lassú volt, azért volt benne egy-két izgalmas rész.
Ami nagyon tetszett benne, az a táj, a mocsár, a filterek, amiket az operatőr használt, szóval ilyen téren rendben volt, a történet viszont többször is elalvásra ingerelt, bár a hangos ilyesztő effektek felébresztettek rendben. A végén bánhatták a sz... Több
Karakteres, meggyőző színészekkel teli, igazán izgalmasnak mondható thriller. Kategória kedvelőinek tetszeni fog véleményem szerint. A sztorija fantáziadús, nem sablonos!
Az én bűnöm, hogy képtelen vagyok elhatárolódni Harry Potter karakterétől, így viszont nehéz volt beleélnem magam a filmbe. A látvány nagyon hangulatos, misztikus, a rejtély is magával ragadó, legalábbis az elején. Sokáig izgultam, ám a film közepe, ... Több
Szerintem a 21. század egyik legijesztőbb filmje volt eddig, még akkor is, ha hemzsegett a sablonoktól, ahogy a többi ilyen film is szokott. Nagy pozitívuma a filmnek, a vége volt. Nagyon nem volt kiszámítható, legalábbis számomra. Nagyon tetszett, mindenkinek csak ajánlani tudom, mert tényleg izgalmas, és egyáltalán nem unalmas.
Látványra és hangulatra 5 a film, története egy 3-as, de a sok értelmetlen horrorhoz képest egy felüdülés a film, nekem bejött.