Számomra egyértelmű, hogy a hordós jelenettel Del Toro-ra szerettek volna utalni, biztos vagyok, hogy ebben az ő keze is benne volt hiába hagyta el a forgatást. Összességében izgalamas rész volt és a végén SPILER - megjelenik a sárkány is ;)
Első rész után ezt is megnéztük a moziban és ugyanúgy magával ragadott a történet, a látvány a zenék és a már megszokott szereplők is. Nagyon jó hangulata van egész végig. Imádom
Még talán jobban is sikerült, mint az első rész. Közel nem olyan jó, mint a LOTR, de nagyon szórakoztató. Tauriel és Kili szála viszont erőltetett és egyenesen szánalmas...
Mindenképpen jobb,mint az első rész szerintem. A tünde hölgy pedig nagyon gyönyörű ebben és a harmadik részben is. Ez és a harmadik simán elférne az eredeti trilógiák között is, az ismerős régi zenék mindig jókor szólalnak meg,a jelenethez illően. Csak ajánlani tudom egyébként az összes gyűrűk ura és hobbit filmet!:)
A Hobbit második részét csak a címadó sárkány mentette meg. Az egész Hobbit trilógia a Gyűrűk ura utánzása és a márkából adódó erőltetett pénzcsinálás. Azért Peter Jackson még mindig tud jó perceket szerezni és a régi és új karakterek is egész szeret... Több
Jobb volt mint az első rész, szépen kidolgozták a helyeket. A harcjelenetek amiért érdemes ezeket a filmeket megnézni.
Izgalmas, szórakoztató alkotás! Kiváló forgatókönyv, rendezés és nagyszerű látványvilág! Szerethető, többször nézhető film, ami újra és újra leköti a néző figyelmét! Nem lehet kihagyni!
Előzménnyel folytatni mindig nyögvenyelős filmet szül, így van ez a Hobbit trilógia esetében is bár igaz, hogy ez a jellemző ebben a filmben tapasztalható a legkevésbé.
Nagyon bírom a Hobbit trilógiát,de a gyűrűk ura jobban tetzsik.Nah de Martin Freeman remekül alakitja Bilbót,és tetszik,hogy valamennyi részben hűek maradtak a gyűrűk urához.
Nagy örömömre szolgált ezt a filmet megtekinteni, hisz ritka ma az olyan film, ami ennyire szórakoztató és nem egy üres héj. Különösen tetszett és hát bármikor újranézős.
Valahogy a filmeknél a 2. részek sosem nyerik el a tetszésemet, itt is gyengébb lett ez a rész, mint az első. Veszített a lendletből és érződik rajta, hogy el akarják nyújtani a filmet, hogy lehessen 3. rész is ezután. Az egész epizód nem lett jól le... Több