Ez a leglátványosabb és legizgalmasabb Hobbit film a többihez képest! A látványvilága és hangulata magávalragadott, az unalmas párbeszédeket sokszor a színes látványvilága tartotta életben. Sok érdekes és hihetetlen fordulat van benne, ami zavaró. Ne... Több
Kicsit kilógott nekem valami miatt a történetből. Helyenként unalmas volt, talán lehetett volna rövidebb a játékidő. A látvány most is hibátlanra sikeredett.
A hobbit első része egyáltalán nem jött, de ez a második rész nagyon is. Ez a kedvenc filmem a gyűrűk ura világából. Nem tudom miért, de valahogy ez tudod a legjobban berántani a történetbe. Főleg a film második felében Smaug megjelenése tetszett nagyon, és tök jó, hogy nem idétlen ahogy beszél.
nem tudom miért kellett ezt a plusz bőrt is lerángatni erről a sorozatról. habár ez is a könyvekből készült mégis úgy gondolom hogy kér volt pláne 3at csinálni belőle. sem a tájat sem a sztorit nem adta vissza a hibbot sorozat
Az első rész még úgy, ahogy rendben volt. Ez viszont nagyon eltér a könyvtől. Tele felesleges új és régi karakterekkel, elcsépelt és kiszámítható "fordulatokkal" és szenzációhajhász jelenetekkel. A bővített változatban csakúgy, mint az első rész eset... Több
Az egész Hobit trilógia nagyon rosznak sikerult. Fölöslegesen hosszú és nagyon mű - egyetértek szelesbt-vel. Egyetlen pozitívuma az volt, hogy a LOTR eredeti trilógiáját újra megnéztem hogy megbizonyosodjak abban, hogy nem csak azért tetszik jobban, mert akkor fiatalabb voltam.
Izgalmas rész lett, célszerű az első után nézni közvetlenül, hogy minden világos legyen. A látványvilága felülmúlja az első részt.
Jó film lett ez is. Smaug megvalósítása nagyon jól sikerült. Szerintem a filmtörténet legjobb beszélősárkányát hozták létre általa. A Bilbóval való beszélgetését itt is olyan jól megoldották, mint ahogy az a könyvben.
Smaug nagyon jól megvan komponálva a filmben, ritka az ilyen szép sárkány, nem aprózták el a kidolgozását. Itt kezd ebben a részben izgalmasabbá válni a történet, és bonyolódni is. Sajnos ez a film is megmutatja a csúnya valóságot, hogy a pénz, arany... Több
Na ez már sokkal jobb volt az első résznél. Persze csak ami a történetet illeti. Az atmoszféra ugyanolyan lenyűgöző.