A hobbit: Smaug pusztasága

The Hobbit: The Desolation of Smaug

2015.05.21 hsanya182

Ez a leglátványosabb és legizgalmasabb Hobbit film a többihez képest! A látványvilága és hangulata magávalragadott, az unalmas párbeszédeket sokszor a színes látványvilága tartotta életben. Sok érdekes és hihetetlen fordulat van benne, ami zavaró. Ne... Több

2017.10.20 Bazzzsi

Kicsit kilógott nekem valami miatt a történetből. Helyenként unalmas volt, talán lehetett volna rövidebb a játékidő. A látvány most is hibátlanra sikeredett.

2015.02.26 andor50

A hobbit első része egyáltalán nem jött, de ez a második rész nagyon is. Ez a kedvenc filmem a gyűrűk ura világából. Nem tudom miért, de valahogy ez tudod a legjobban berántani a történetbe. Főleg a film második felében Smaug megjelenése tetszett nagyon, és tök jó, hogy nem idétlen ahogy beszél.

2018.08.23 kevelin

nem tudom miért kellett ezt a plusz bőrt is lerángatni erről a sorozatról. habár ez is a könyvekből készült mégis úgy gondolom hogy kér volt pláne 3at csinálni belőle. sem a tájat sem a sztorit nem adta vissza a hibbot sorozat

2015.12.31 TribeBubu

Az első rész még úgy, ahogy rendben volt. Ez viszont nagyon eltér a könyvtől. Tele felesleges új és régi karakterekkel, elcsépelt és kiszámítható "fordulatokkal" és szenzációhajhász jelenetekkel. A bővített változatban csakúgy, mint az első rész eset... Több

2015.01.15 ANdraS

Az egész Hobit trilógia nagyon rosznak sikerult. Fölöslegesen hosszú és nagyon mű - egyetértek szelesbt-vel. Egyetlen pozitívuma az volt, hogy a LOTR eredeti trilógiáját újra megnéztem hogy megbizonyosodjak abban, hogy nem csak azért tetszik jobban, mert akkor fiatalabb voltam.

2019.01.06 szabomarc

Nagyon aranyos lett szerintem a trilógia, ez a rész is tetszett. Jó mese, jó történet, jó kalandfilm. Mindenkinek ajánlani tudom a megtekintését, nem okoz csalódást.

2020.10.11 belavagyok

Izgalmas rész lett, célszerű az első után nézni közvetlenül, hogy minden világos legyen. A látványvilága felülmúlja az első részt.

2023.08.26 Ergit

Még egy kis varázslás... Időtöltés az ismert mesevilágban.

2016.05.07 hell.l

Jó film lett ez is. Smaug megvalósítása nagyon jól sikerült. Szerintem a filmtörténet legjobb beszélősárkányát hozták létre általa. A Bilbóval való beszélgetését itt is olyan jól megoldották, mint ahogy az a könyvben.

2020.09.05 Kazydo

Smaug nagyon jól megvan komponálva a filmben, ritka az ilyen szép sárkány, nem aprózták el a kidolgozását. Itt kezd ebben a részben izgalmasabbá válni a történet, és bonyolódni is. Sajnos ez a film is megmutatja a csúnya valóságot, hogy a pénz, arany... Több

2016.08.19 Timike

Kicsit unalmasabb, mint az első, és picit sok. A története csak úgy lebeg a térben.

2015.11.21 irongozu

Na ez már sokkal jobb volt az első résznél. Persze csak ami a történetet illeti. Az atmoszféra ugyanolyan lenyűgöző.

2024.02.08 SzimikeésBéci

Zseniális fantasy. Az egyszer biztos, hogy nagyon belopta a szívünkbe magát. A történet, a szereplők, a látványvilág mind bámulatos. Egy perc üresjárat nem volt a filmben.