A hobbit: Váratlan utazás

The Hobbit: An Unexpected Journey

2015.10.05 AE1205SB

Nagyon szeretem ezt a filmet, bár nem olyan kalandos és izgalmas, mint a többi, de így is nagyon jó. A látványvilága pedig egyszerűen fantasztikus. A karakterek is nagyon jól sikerültek!

2015.07.11 moony5972

Mennyire jó ez a film, nem is nagyon tudom, hogy ki az, akinek ez ne tetszene. Zseniális színészi játék látható a filmben. Bátran ajánlom mindenkinek. :)

2015.10.28 Sodanth

Elnyújtott utánzat

A Gyűrűk Ura trilógia a 2000-es évek elején nagyszerű filmélmény volt. Egy fantasztikus világba kalauzolt el minket, jó volt a könyvadaptálás, nagyszerűen kidolgozott karakterekkel, érzelemmel, drámával, kalanddal és igazi látvánnyal. Bombasiker volt... Teljes kritika

2018.03.19 Rendszergizda

Nem rajongok A gyűrűk uráért, de Hobbit széria engem jobban lekötött mint az előzőek, bár lehet ez az miatt, van mert ezt a szériát előbb láttam mit az eredeti trilógiát.

2015.03.08 Rayman102

Kicsit sokallom A gyűrűk ura után, de mindenesetre nem lett rossz egyszer érdemes megnézni. Továbbra is szép és elragadó, de az első trilógiát meg sem közelíti.

2015.01.28 a.edit63

Igazán jó film, tetszett a történet, a szereplők és a látványvilág fantasztikus!!

2015.05.20 superxaba

Hiába van szó egy szerintem kissé erőltetett folytatásról, Tolkien világa annyira erős és karakteres, hogy ezt így negyedik filmben visszaadva is magával ragadó. Jó!

2015.02.25 kovi23

Már nagyon vártam ezt a részt, kicsit csalódott voltam, hogy szinte az egész film alatt csak vándoroltak, szinte semmi akció nem volt benne , de azért a törpök modora feldobta a filmet. De látványban 5 pont

2016.09.06 Lost Silver Book

Ha azt mondják "Gyűrűk Ura", azt mondom "Mindenképpen a könyv!". Ha azt mondják "Hobbit", akkor azt mondom "A film!". A könyv ilyen "Sétálunk, sétálunk, legugolunk: csücs!" gyerekmeseként íródott. Felnőttként éppen ezért tetszett sokkal jobban a fi... Több

2015.03.27 drsolomon

Jópofa fantasy kalandfilm, hihetetlen nevekkel., egyedi , karakterekkel, melyek néha ijesztőek, néha kedvesek, de mindenképp meseszerűek. A titokzatos történet mindvégig nem hagyja apadni a néző figyelmét.Érdemes látni.

2015.06.16 cunci

Volt bennem némi aggodalom, mikor hallottam, hogy a Hobbitot is 3 részesre fogják megcsinálni, mert a könyv hossza ismeretében (kb. 250 oldal) ez csakis elnyújtással és kiegészítésekkel tűnt megvalósíthatónak. Ez így is volt, ehhez képest mégis jól s... Több

2017.05.02 Wolowitz

Nekem talán még kicsit jobban is tetszett mint a sima Gyűrűk Ura trilógia. Tetszett, hogy átélhettük az előzményeket és így ezáltal egy teljesebb képet kaphattunk az egész Gyűrűk Ura világáról. Látványra itt sincs semmi panasz.

2015.10.21 Blindspot

Ilyet is kell néha nézni. Mert ez olyan film, amire egyértelműen nem nagyon rá lehet akasztani, hogy jó-e avagy rossz amolyan megnézed, elszórakozol rajta és kb. ennyi is volt. De nekem ez szimpatikus volt most így nincs gond.

2015.04.12 tamas84

Fantasztikus látványvilág, mint ahogy azt a Gyűrűk uránál is megszokhattuk, remek jellemábrázolásokat láthatunk, a képi és színészi teljesítmény hozza az elvárt szintet. A történet azonban lassabb folyású, ám ezzel szemben sokkal mélyebben és részletesebben megismerhetjük Középföldét, J.R.R Tolkien világát.